kira desteği sanmıyorum. öyle olsa şuan zaten kiralarını alırlardı dükkanı olanlar alamıyoruz diyor.
kiradan çok çalışan işinden olanlar önemli bir iki ay kira idare edilebilir durum sonradan 12 aya bölersin ekleme yaparak vs bir şekilde çözülür kira meselesi.
bu sene sezon işi yaş yabancı gelmez bana göre. ama yerli gelir yine gelebilirse o da yollar açılırsa.
şuan neyin ne olacağı aşırı belirsiz.
bugün haber vardı haziran veya temmuza kadar limonu bile izinli ihraç ürünü olarak belirlemiş.
bu süre uzayacak sanki.
Berat kandilimiz mubarek, dualarımız kabul olsun.
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Bugünün viop pastası. Yukarda veren varmı göremedim ben yinede paylaşayım. Teb long açmış ama maliyeti çok yüksekte. Maliyeti 112.136 görünüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gidişat uzun süredir belli.. bu grafikte de dunya gelişmekte olan ülkeler vs TR karşılaştırması var.. kişi başına gelir..
negatif ayrışma son 7-8 yıldır net görülüyor..
aynı süreçte işşizlik 6-7 milyona dayandı.. yatırımlar verimli olmayan alanlarda yapıldı.. ve 17 yılda kümüle sorunlar birikti.. yani tek bir yılda anlaşılamayacak bazı ısrarlı yanlışlar 17 yıl boyunca sürekli yapılınca bugünkü enkaz görüntüsü ortaya çıktı ekonomide..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
bu sene aılenızı alıp tatıle gıder mısınız........bu iş temmuzda bıtse.........ben![]()
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri