Sayfa 185/814 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Solemiom. Gicik oldum

2.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    Kardes sen bakmadiysan bakma haftalardir bulten beklio ya la bu garibanlar. Bi dayfa onceye git bi oku hele. Bultende bu haberi arayanlari aydinlattik fena mi ettik
    Bak o konuda haklısın .Pp sana katılıyorum ama küçük bir detay ekrana takolmayalim sabrım kalmadı. 4 sene oldu .Pp ondan gerildim kusura bakma özür dilerim

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bak guzel kardesim benim dedigim neden onemli bilio musun. Burayi okuyup aha yine bultende yokuz diye karamsarliga dusup kagidi satar biri. Oleden sonra lak serefliler kap a spk kabul etti die haber duser. Ok? Neyse ya melek miyim ben. Bekleyin bultenleri..

4. Onemli degil ben ozur dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    Bak guzel kardesim benim dedigim neden onemli bilio musun. Burayi okuyup aha yine bultende yokuz diye karamsarliga dusup kagidi satar biri. Oleden sonra lak serefliler kap a spk kabul etti die haber duser. Ok? Neyse ya melek miyim ben. Bekleyin bultenleri..
    Haklısın ben düşünemedim bunu özür dilerim gerçekten. Burdakiler adinada tşk ederim. Kendim satmayacagim için yanildilm

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Air Guest
    Bak bakalım esas sözleşme değişiklikleri bültende çıkıyor mu çıkmıyor mu ihlas kayıtlı sermaye tavanini degistirmiyor hali hazırda onaylı olanın süresini uzatmak istiyor sabit tutuyor o yüzden bülten onayi gerektirmeyen işlem olabilir ayrıca ihlas dahil 2 3 örnek daha var 6 haziranda basvurup bugün onaylanan bültende çıkmadan niye bizim ki 3 haftadır bekliyor bende seni birşey biliyor sanıyordum...

7. Sonuç olarak illaki bizimde trnsk da bültende çıkması gerekiyor degilmi fakat neden çıkmıyor

8. Başvuru yaptığını söylediler

Sayfa 185/814 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •