Solemiom. Gicik oldum
Solemiom. Gicik oldum
Bak o konuda haklısın .Pp sana katılıyorum ama küçük bir detay ekrana takolmayalim sabrım kalmadı. 4 sene oldu .Pp ondan gerildim kusura bakma özür dilerim
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak guzel kardesim benim dedigim neden onemli bilio musun. Burayi okuyup aha yine bultende yokuz diye karamsarliga dusup kagidi satar biri. Oleden sonra lak serefliler kap a spk kabul etti die haber duser. Ok? Neyse ya melek miyim ben. Bekleyin bultenleri..
Onemli degil ben ozur dilerim.
Haklısın ben düşünemedim bunu özür dilerim gerçekten. Burdakiler adinada tşk ederim. Kendim satmayacagim için yanildilm
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak bakalım esas sözleşme değişiklikleri bültende çıkıyor mu çıkmıyor mu ihlas kayıtlı sermaye tavanini degistirmiyor hali hazırda onaylı olanın süresini uzatmak istiyor sabit tutuyor o yüzden bülten onayi gerektirmeyen işlem olabilir ayrıca ihlas dahil 2 3 örnek daha var 6 haziranda basvurup bugün onaylanan bültende çıkmadan niye bizim ki 3 haftadır bekliyor bende seni birşey biliyor sanıyordum...![]()
Sonuç olarak illaki bizimde trnsk da bültende çıkması gerekiyor degilmi fakat neden çıkmıyor
Başvuru yaptığını söylediler
Yer İmleri