Bu hafta tavan bekliyorum . Çok beklettin . İyi silkeledin .Artık zamanın geldi . Hadi bakalım bismillah .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hafta tavan bekliyorum . Çok beklettin . İyi silkeledin .Artık zamanın geldi . Hadi bakalım bismillah .
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yatırımcı ilişkileri ile görüştüm bugün hisse tümgün kapalı mali tablo açıklamasını akşam yapabileceklermiş. Pişkin pişkin hata olmuş diyorlar. Arayın tepkinizi yüksek sesle bildirin bu kadar sorumsuzluk olmamalı. Satış ile ilgili veya ortaklıkla ilgili bir gelişme olup olmadığını sordum şu anda bir gelişme olmadığını söylediler.
Telefon baglamiyorlar direk hat varsa numarasini yazarmisiniz
Direkt numarasını bilmiyorum ben biraz uğraşım bağlattım sonuçta şirkete ortaksınız çalışanlardan çok söz hakkınız var ısrar edin bağlasınlar gerekiyorsa sert çıkın. Bu gecikmenin kesinlikle bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Yoksa satış aşamasında olduğu düşünülen bir şirket için bu denli bir amatörlük yapılamaz.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bilinçli yapılmış bir şey bence.
Niye bilincli yapilmis? Sirket SPK'dan uyari alip sirasinin kapanmasini ister mi?
Hayırda her durumda neden yatırımcı mağdur oluyor benim anlamadığım kısım bu. Kes şirkete cezayı bizim ne suçumuz var?
Ben sizin hilelerinizle oyunlarınızla baş edemedim, bu bana dert oldu; ben de size boyun eğmedim, bu da size dert olsun...
Yer İmleri