Sayfa 185/255 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235 ... SonSon
Arama sonucu : 2071 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: KUYAS - Kuyumcukent Gayrımenkul

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Onun ben fazla kar ettiğini görmedimki,nerede abidik,gubidik hisse varsa oraya damlıyor

Aşk hayatım da öyle.Nerde züğürt,Tahtası eksik Kadın varsa, beni bulur..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,634
    Tahta yapıcıları R satın alıyor,peki E olarak kaça satacaksınız,çünkü en az 2.20 yapıyor çevirme maliyeti,bide en az 1 tl deniliyor,yukarısı olursa E fiatı çok yukarılara çıkıyor,acemi desek olmuor,neyse alsınlar bakalım bizim işimize yararlar,zaten 2 gün tahtada kalacak,2 gün içinde E çevirmesi yapmaları lazım,elinde patlama yaparsa çağrı fiatını beklemeleri lazım,biz işimize bakalım zaten bu R yüzünden başımza kalmayan kalmadı 10 tl olan R'yi 0.80 altına indirmişlerdi.

3. ....Arkadaşlar rücan 286 bin kaldı birincil piyasada satılacaktır yazıyor derinlikli izlediğim halde rücan fiyatlarını göremiyorum yani kuyuyaş r ekranlara gelmiyor bedemi sorun yoksa sizde göremiyormusunuz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,634
     Alıntı Originally Posted by vedatBORSA Yazıyı Oku
    ....Arkadaşlar rücan 286 bin kaldı birincil piyasada satılacaktır yazıyor derinlikli izlediğim halde rücan fiyatlarını göremiyorum yani kuyuyaş r ekranlara gelmiyor bedemi sorun yoksa sizde göremiyormusunuz.
    Sistemi özeldir portföyde gözükmez.

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sistemi özeldir portföyde gözükmez.
    ....Teşekkür ederim arkadaşım rücan kaç ki şimdi bir tahminiz varmı 2 gündür satılması lazımdı bugüne kadar kalması bir olumsuzlukmu sizce talep az galiba rücanın performansı ana hisseyi etkiliyor galiba ayrıca rücan işlemlerin bitmesi ayrıca bugün bürüt de bitti bu işlemler artık hisseyi olumlu etkilermiki ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,634
    180 cıvarı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,634
    Araları sıkıştırıyorlar,bugün bir aksaklık olmazsa 2.30 aşabilir,tabiki R sıkıntılı,zaten bedelli sonrası satılmayan R'ler sıkıntıya sokar E hisselerini,VKFYO'da silip süpürmüşlerdi soluksuz 14 yapmışlardı,şu sıralar oda sıkıntılı 8 cıvarında,zamanında bunun fiatındaydı...Dyo 12 olmuş,beş para etmez Bmelk 12-13,zamanında bu 1tl idi,batacak hesapları yapılıyordu,dengede öyle oda 4,bunun ise içi dolu,koca satılık borsa kulesi var,her bir yeri 18-20 milyon vs herneyse,işte bu yüzden yeri buralar değil,bende ana hisse duruyor,sattıklarım sadece ek ilaveler,2.30 üstünü aşmadan satmak yok,TSGYO'dan daha fazlası var bunun...ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Araları sıkıştırıyorlar,bugün bir aksaklık olmazsa 2.30 aşabilir,tabiki R sıkıntılı,zaten bedelli sonrası satılmayan R'ler sıkıntıya sokar E hisselerini,VKFYO'da silip süpürmüşlerdi soluksuz 14 yapmışlardı,şu sıralar oda sıkıntılı 8 cıvarında,zamanında bunun fiatındaydı...Dyo 12 olmuş,beş para etmez Bmelk 12-13,zamanında bu 1tl idi,batacak hesapları yapılıyordu,dengede öyle oda 4,bunun ise içi dolu,koca satılık borsa kulesi var,her bir yeri 18-20 milyon vs herneyse,işte bu yüzden yeri buralar değil,bende ana hisse duruyor,sattıklarım sadece ek ilaveler,2.30 üstünü aşmadan satmak yok,TSGYO'dan daha fazlası var bunun...ytd.
    .....Refeba arkadaşım detaylı bilgilerin için tşk ederim.

Sayfa 185/255 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •