Sayfa 185/1527 İlkİlk ... 851351751831841851861871952352856851185 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    http://i.hizliresim.com/jgWy3D.jpg
    Şöyle birşey yapsa ne güzel olur..
    İhtimal dahilindeki 4 formasyondan biri de bu.....

2. Çok kıymetli katılımcılar görüyorum herkese bol kazançlar olsun, loruhlano abinin burda oluşu ayrıca çok memnun etti beni. Kendisi çok kıymetli bir büyüğümüzdür, kendilerine saygılar sunuyorum.
    I cash

3.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    İhtimal dahilindeki 4 formasyondan biri de bu.....

4.  Alıntı Originally Posted by çorbacıyım Yazıyı Oku
    Çok kıymetli katılımcılar görüyorum herkese bol kazançlar olsun, loruhlano abinin burda oluşu ayrıca çok memnun etti beni. Kendisi çok kıymetli bir büyüğümüzdür, kendilerine saygılar sunuyorum.
    Sağolsun,kendileri bizlere çok güzel paylaşımlarda bulunuyor...Teşekkür ediyoruz..

5. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by çorbacıyım Yazıyı Oku
    Çok kıymetli katılımcılar görüyorum herkese bol kazançlar olsun, loruhlano abinin burda oluşu ayrıca çok memnun etti beni. Kendisi çok kıymetli bir büyüğümüzdür, kendilerine saygılar sunuyorum.
    Az para bayılmadım bonservisi için. Loruhlano, deniz, pastacılar , arada giren bir çok temelci teknikçiler öyle beleşe gelmedi buraya hepsinin bir maliyeti oldu bana [emoji23]

Sent from my iPhone

Alıntı Originally Posted by çorbacıyım Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler.... ...size ve tüm arkadaşlara bol şanslar diliyorum...

Endeksin düzeltmesinde biraz ötelenme gibi duruyor....Kospi (Güney Kore) eksi % 0,32 kapattı, dikkate de alıyoruz tabiatıyla..

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Az para bayılmadım bonservisi için. Loruhlano, deniz, pastacılar , arada giren bir çok temelci teknikçiler öyle beleşe gelmedi buraya hepsinin bir maliyeti oldu bana [emoji23]
    Sent from my iPhone
    Geldik de, çok zor hisselere geldik.... ....ayılta...bayılta...tekniği öteleye öteleye yol alan hisselerle ilgili paylaşımlar zordur..

Mesela bir soru ??? Şayet endeks 2000 puanlık bir düzeltmeye girerse Kozalakların takınacağı tavır....

Sayfa 185/1527 İlkİlk ... 851351751831841851861871952352856851185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •