bi 350 puan daha yaparsam akçaya yetişirim
Originally Posted by EMLAK anlık 650 puan verdim gitti. ahah iyide pala bu dağıttığı pereleri nerden karşılıyacak? pöztekisinde gıl kalmadı asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by *Bozkurt Üstü senin olur, ben az bişii vurup kaçacağımı süüülemiştim,sanırım görmüycek, cok sıkı pazarlık ediyo iplisss 500 puana gandurdu beni 1228 flat Harbiden kandırmış seni. Ama boşver kar kardir.
Originally Posted by şahit iyide pala bu dağıttığı pereleri nerden karşılıyacak? pöztekisinde gıl kalmadı asdas. Üstten biri geliy gıl kopartıyo, alttan biri geliy gıl kopartıyo, kelaynak kuşuna döndü pelloş
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by şahit iyide pala bu dağıttığı pereleri nerden karşılıyacak? pöztekisinde gıl kalmadı asdas. ne bileyim bekleyecektim baktım millet vuruğ vurup kaçıyor. elalemin kerizi benmiyim böyle olunca vurkaçta yarış yapıyormuş gibi hissediyorum en çok kim vurup vurup kaçacak vs
Originally Posted by *Bozkurt Üstten biri geliy gıl kopartıyo, alttan biri geliy gıl kopartıyo, kelaynak kuşuna döndü pelloş O alttan gıl kopartanin eline başka bişey geçerse. [emoji23]
pala restoran açacak bu gidişle https://youtu.be/CGs78Li3H0E?t=200
Originally Posted by boschyatirim O alttan gıl kopartanin eline başka bişey geçerse. [emoji23] Bulamadım, onla ilgili bi gif vardı. Elümüzeee verdiler elimüzee verdiler şarkısı çalıyordu gifte [emoji23]
Forum Rules
Yer İmleri