F/K : 0.49
PD/DD :0,32
DEFTER DEGERİ : 28,31
ANLIK FIYAT : 9.12
Vay anasını sayın seyirciler...
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
F/K : 0.49
PD/DD :0,32
DEFTER DEGERİ : 28,31
ANLIK FIYAT : 9.12
Vay anasını sayın seyirciler...
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslarda %70 hisse ünlü menkulde ve patronun görünüyor. Şimdi gitseniz patrona ,senin paraya ihtiyacın varmış şu elindekileri hisse başına 10 tl den bana ver deseniz, sizi kovar. Teklifi 12 tl yapsanız güler cevap bile vermez. Hadi hadi 15 deseniz oturacak sandalye bile göstermez.. Sizin ciddi alıcı olduğunuzu ve teklifi değerlendirmeye değer bulması için en az 30-35 aralığı teklif etmeniz gerekir. O teklife bile evet deme ihtimali oldukça düşüktür.. Mal varlıkları ile komik değerden işlem gören bir bahtsız bedevi...
Asıl mesele de bu zaten,adamın para sorunu yok zibille mevcut.Hal böyle olunca ister 2 tl olsun ister 100 tl umrunda mı?Paraya tamah edecek ki zaman zaman spekülatif hareket etsin ama hiç oralı değil.Vur patlasın çal oynasın devam.Olan bizim gibi umut bağlayan garibanın parasına oluyor.Erken stop olamamanın cezasını çekiyoruz.
" Murat Ülker fetö den tutuklanmış, Gozdeye devlet el koymus " gibi mal sattılar son 2 gündür.
10.77 den 8.97 ye çok sağlam bastılar.
Aksine ben de tarihi zirveme ulaştım gözde alarak.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fortune favors the brave, der kızıl gotlu ingilizler.
Ben de destek atacağım yarın ve sonrası basar ise.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatımın en kötü günlerini yaşatıyor orspu çocukları ya,böyle rezil edilmezki insan.Şu son 10 günde sövdüğüm kadar küfür etmemişimdir hiç daha önce... Dayanılacak gibi değil ne yapacağım bilmiyorum.
1. destek 8,70,,,,,2. si 8,40
9 un üstüne sonrada 9,16 nın üstüne atması lazım.
yoksa ...
Yer İmleri