haftaya bedelli süreci netleşir diye düşünüyorum 2024 e kalmasın...
2 - 2,5 milyon lot satış giren yatırımcımız vardı. Yok bir süredir.
Hazır fiyat yatırım fonlarının maliyetine, 200 günlük ortalamalara yaklaşmışken hemen satardı aslında.
Vardır bir bildiği.
Telekom yabancı bir ortakla bir şeyler üreteceğiz diye haber gönderdi hisse bir kaç gündür ivme kazandı oysa Karel Nokia ile üretim yapıyor.
Bu sene kötü geçti, finansman gidere çözüm bulamayan finans bilmezleri tebrik etmek lazım.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Ben açıkçası bilançosunun 2024/3 çeyreğinden itibaren düzelmeye başlayacağını düşünüyorum Türkcell’e yapılan 6 milyarlık anlaşmanın türcelle yapılan anlaşma büyüklüğü kadar olmasada bu yıl Türk telekomla yapacağı anlaşma ve önümüzdeki yıl Vodafone ile yapacağı anlaşma miktarı toplam 150 milyon dolar çıvarı olacağı bunlarından bilançoyu büyük oranda düzelte bileceğini kanaati bende mevcut
Esasinda cirosunu ve yapabilecegi isleri dusundugumuzde 3.C bilanco zarari dolar bazinda hic onemli degil.Finansman sorununu kontell egikklwri anda hic beklenilmeyen karlara ulasabilirler.Zaten bizim gibileri de umutla bekleten bu degil mi
şu bedelli süreci bir bitse önümüze baksak...bedelli olacak para girişi olacak hissede tepki yok sanki cepten para çıkacak....
Hisse değil ********…taban olmazsan ********sin
Yer İmleri