Sayfa 185/1008 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Geceye hisseyle giremiyorum sebebi bir gece şimşek gidebilir. Niye şimşek gidebilir. Bana göre rte şimşeğe bir süre verdi o tarihe kadar Şimşeğin mantığı ile ekonomi düzelmezse ki şuan ki görünüm zor şimşek affını isteyecek yada görevden alınacak MB ekibi dahil. Boyle bir şey başıma gelir bir hafta taban taban gideriz diye gece yok benim için. Yaşamadık mi yaşadık.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yahu Ayhan sen her şeyin üzerine neden keklik gibi atliyorsun.. ... İsrail in seneryosunu yazıp yönetmiş ve servis etmiş...sende bu zokkayi yuttun...Ulan Allah tan korkun... ortada bir halk var vatanı parsel parsel zorbaca alınmış ve halkı soy kırıma uğramış...ne yapmasını beklersin... üstelik yapmadıkları bir süre naneyi bu Siyonistler sizin gibi hümanistlere yutturmuşlar...
    Kimsenin İsraili savunduğu yok. Şunu diyorlar İsrail bir bahane arıyordu Hamas ile bu bahane fazlası ile verildi. Bundan sonra katil zalim İsrail orayı un ufak etmeden durmaz. Bizde burada boykot kınama ile vakit geçiririz. Ama netice ne olacak Filistin diye bir şey kalmayacak. Kutsal kitabımız da ki kıyamet gününe kadar bu böyle. Yüce Allah bunlar bunu yaptığı için yapacağını bildiği en sonunda cezalandıracak. Bir nevi sebep ve toptan sonuç.

3. Erdogan netenyahuyu sildi. Uluslararasi ceza mahkemesinde yargilanmasi icin elimizden geleni yapacagiz dedi. Isvecin nato uyeligi icin atilan adim yok.dedi. abd ile f16 yapilacak yarin. Ver f16 al isveci natoya.Yaln8z yarin sert aciklamalar gorebiliriz erdogandan. Reste rest kisasa kisas.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    İSRAİL, filistinden tamamen bölgeyi boşaltacakmış..
    Şİddet politikasına ,yeter artık ne olursa olsun..Diyene kadar devam edilecek.. derler..

Sonunda-PLAN_ Suud,Katar ve ABD korumacı,kurtarıcı rollerine üstleneceklermiş,
    Bir kısmını MISIR'a filistinin..LÜBNAN'a..,ÜRDÜN'e verecekmiş..
    Karşılığında, yardımlar yardımlar....

TÜRKİYE'de biz her zaman kardeşlerimize yardım etmeye hazırız, kekoluğunu baştan yaptığı için
    tahminen 200.000 mülteci alacakmışız..
    Gelen ABD yetkilileri ile sanırım PARA ve SAYI pazarlığı yapılacak

HAMAS'ın ,en tepe2 yönetcisi de,
    KATAR'da ,havuzlu villalarda, kardeşlerinin ölümünden sorumluluk duymadan
    hayatlarını viskilerini yudumlayarak devam ettireceklerdir..

Burada FAKİRLER yazıp-çiziyor da,
    Sonunda galip gelen -maalesef- ABD ve İSRAİLOĞULLARI

PLAN bu ama , hayat ne gösterecek görelim..Bakalım
    Duayla savaş kazanılsaydı,komutanları papazlardan seçerdik demiş Churchill 100 yıl önce.!!!!

Bizim salaklar da hala uçan Evliyalardan bahsediyor.!!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Erdogan netenyahuyu sildi. Uluslararasi ceza mahkemesinde yargilanmasi icin elimizden geleni yapacagiz dedi. Isvecin nato uyeligi icin atilan adim yok.dedi. abd ile f16 yapilacak yarin. Ver f16 al isveci natoya.Yaln8z yarin sert aciklamalar gorebiliriz erdogandan. Reste rest kisasa kisas.
    Erdoğan sert olsa ne yazar, yumuşak olsa ne olur?
    180 lik sert dönüşlerini yazmakla bitmez..

Mesele... cep delik, cepken delik, kevgir misin mübarek?..

-65 milyar usd rezervle,, 23,5 milyar usd ödenmemiş doğal gaz borcun la..
    Kabadayılık yapsın da görelim...

Geçen 20 senede Erdoğan şu ülkeyi cari açıksız hale getirebilseydi, sözü dinlenir biri olurdu.. Yapamadı, beceremedi, ama halkın önüne geçip itirafta edemedi..

Erdemli biri bunu yapar, çekilirdi..

6.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Erdogan netenyahuyu sildi. Uluslararasi ceza mahkemesinde yargilanmasi icin elimizden geleni yapacagiz dedi. Isvecin nato uyeligi icin atilan adim yok.dedi. abd ile f16 yapilacak yarin. Ver f16 al isveci natoya.Yaln8z yarin sert aciklamalar gorebiliriz erdogandan. Reste rest kisasa kisas.
    20 yıldır vaatlerinin %70'ni yerine getirememiş biri erdoğan, netenyahuyu hangi güçle ceza mahkemesinde yargılatacak bir görsek, ıslak hayaller, iç politikaya yönelik üfürmeler, inanan da çıkıyor demek ki..

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Duayla savaş kazanılsaydı,komutanları papazlardan seçerdik demiş Churchill 100 yıl önce.!!!!

Bizim salaklar da hala uçan Evliyalardan bahsediyor.!!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    TANRI nın işine karışılmaz ama,
    3 dinin ortak kutsal yeri, KUDÜSolursa
    Savaş, kavga, entrika her şey olur, olmuşta..

Bir dini, afrika ya,, diğerini başka kıtaya falan koysaydı.. Dünya daha huzurlu olmaz mıydı?

Aynı şehire, bölgeye, 3 büyük peygamber gönderiyorsun, herkes birbirine giriyor..
    Kudüs benim, hristiyanı hayır benim demiş, haçlı seferleriyle bölgeyi kırmış, geçirmiş, İsrail de, Kudüs benim kutsalım.. Falan filan..

Dünyanın sonuna kadar devameder, gider..

Neden böyle yapmış, anlamak zor..

Bu sabun
    Yerli malı.!!!
    Sakın almayın.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 185/1008 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •