Bakab neden konsolide bilanço açıklıyor anlamış değilim.sanki holding mübarek.sanayi sektörünün karları süper gelmiş bakalım bakab ne yapacak.bu sene temettü dağıtacağını sanmıyorum...YTD
Bakab neden konsolide bilanço açıklıyor anlamış değilim.sanki holding mübarek.sanayi sektörünün karları süper gelmiş bakalım bakab ne yapacak.bu sene temettü dağıtacağını sanmıyorum...YTD
Hiç aşağı da salmıyor Cem Baba..
İdç bile nerelere düştü..
Kıymetini bilin adamın bu zor günlerinde bile sapasağlam :bravo:
Düşsede alsak dıye beklıyoz jim baba keske düşürse ...,bakab yurtdışında 2 tane home offıce den bıraz büyükcene ofıs açtı birini assagı saksonyadakını kapattı bu nedenle konsolide açıklıyor...SN Sımovıc...kar dağıtım politikasına göre dagıyabılır karın en az %10 nu dağıtım politikası var...jim baba ya her gün dua okuyoz zaten memlekete DV'lete hayırlı evlat kazandırdığı için merak etmeyın
UNUTULMASIN----BASINDAN ESKİ TARİHLİ BİR ALINTIDIR.....NOT
JIM BA-BA NIZIN HAYIRLI VE HATIRLI EVLADI ---- assagıdaki paragrafta belirtilmiştir...
.................................................. .................................................. ...........................................
Ersu'nun hisselerini yükseltmek için, eski Derborsa'nın sahibi Mehmet Temel ve Ersu'nun sahibi Ali Akman'la görüştük. Firma sahibi Akman'la anlaştıktan sonra Sertaç Bakioğlu, Davut Eskinazi, Mahmut Kiraz, Mehmet Körpeoğlu, Engin İpekoğlu, Sinan Engin, ve milli halterci Naim Süleymanoğlu ile birlikte kağıdı kademeli olarak 11 bin liradan 80 bin liraya kadar yükselttik. Bilmediğimiz bir nedenle kağıt hızla düşmeye başladı. Bu düşüşe rağmen 35 bin liradan topladığımız bu kağıdı elden çıkartarak kar ettik." Keriz silkeleme nedir? Mecnur Çolak'ın ifadesinde "keriz silkelemek" olarak yer alan operasyon, büyük oyuncuların kağıtları düşük fiyatlardan toplamasıyla başlıyor. Özellikle işlem hacmi az, yani alım-satımın düşük olduğu kağıtlarda, üç-beş büyük oyuncunun bir araya gelerek yaptıkları bu operasyona "keriz silkelemek" adı veriliyor. ..........................
bugun tum gun avuclarım kasındı ---mermer tezagahın tersine sure sure nerdeysen avuc ıcım kanadı.Allahtan hayırlısı yarın da Berat kandili---Yuce Yaradan her kulunun 1 yıllık rızkını - olum kalımını bu gece yazarmıs...Allah husnuyet sahıbı kullarının hepsinin yardımıcıs olsun....
Yarın 30 Nisan, bunlar hala genel kurul yapacakları tarihi açıklamadılar, genel kurul en az 14 gün öncesinden açıklanmak zorunda, genel kurullar Mayıs ayı sonuna kadar yapılıyor bu gelenek olmuş artık, yarın veya Mayıs ayının ilk haftasına kadar açıklayacaktır, bir numarasını görmedik şimdiye kadar, bir sermaye artırımı, bir yabancı ortaklık, Yeni bir is iliskisi vs hiçbir olumlu haber gelmiyor yıllardan beridir, yap artık güzel bir açıklama
Genel kuruldan once bunlar hisselerin kimde ve ne kadar oldugunu genel kurula mahsus olmak üzere! senede 1 kez görüyorlar, geçen seneki liste ile bu seneki listeyi karşılaştıracaklar ve görecekler ki bazıları mallarını satmadığı gibi malları epeyce bir artmış😂 CB nin yüz ifadesini merak ediyorum☺
Nereye kadar CB? Mezara kadar mı? Mezarlık son durak, CB sen bence umreye falan git, namaza falan başla, yarın Berat kandili, git dua et, hayır işle, yatırımcının ahini almayı bırak, dünya malı dünyada kalıyor merak etme, biz bunun kendisinde biliyoruz, acısınıda biliyoruz ancak sen bilmiyorsun herhalde? Sadece bir kefen ile gitti rahmetli anacığım, ne oldu? ahirete hiçbir şey götüremezsin CB efendi, götürebildigin nedir bilirmisin? güzel ahlakın, ibadetlerin, sevapların hayır ve dualarindir sadece, geride kalacakların aç kalmazlar merak etme, biz aç kalmadık, kimse aç kalmaz, sen yeterki aç gözlü olma, bırak artık yatırımcını süründürmeyi, biraz sevap işle, sevap işlemeye de yatırımcını yerlerde süründürmekten kurtararak başla bence, işte herkes sana dua eder o zaman, bende dahil, hem şimdi hemde sonra,
Yer İmleri