Sayfa 185/185 İlkİlk ... 85135175183184185
Arama sonucu : 1480 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. bu hisseyi kuşlu sitede uzun zamandır görüyordum, sektöründe lider, rakipsiz vs diyorlar... ama bilançolara bakınca sıkıntı var. net kar yıllardan beri düşüyor, hem tl bazlı hem usd bazlı düşüyor. misal, 2022 yıllık karı 4.5 milyar tl (274 milyon usd). 2024 yıllık karı 1.2 milyar tl (38 milyon usd). Özkaynaklar da bu kadart sert olmasa da düşüş trendinde. Yani övüldüğü kadar birşey göremedim. Bir de takasları incelemek lazım, uzun vadede mal çıkılmış olabilir.

Tavsiye vs. değildir.

2. Bu sefer bu kağıt beni içeri aldı tanıdığımız bildiğimiz sağlamsa aksa dediğimiz için aldım ancak malı tersten ele verdiler

3. gerçekten yazık. 10 marttaki seviyesine ulaşabilmesi için %50 yükselmesi gerekiyor. enflasyon karşısındaki kayıpları çıkarması için kaç kat gitmesi gerekiyor, bunu hesaplamaya bile korkuyorum.

maaşlı çalışan bir beyaz yaka olarak, 20 yıllık birikimim çöp oldu neredeyse.

4. Bitirdiler tahtayı, taşıma suyla değirmen dönmeyeceğini gördük, Lodrik alımlarıyla ayakta kalmayı çalıştı ve alım olmayınca durum bu.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bitirdiler tahtayı, taşıma suyla değirmen dönmeyeceğini gördük, Lodrik alımlarıyla ayakta kalmayı çalıştı ve alım olmayınca durum bu.
    Alimlar olmasa sonumuz kordsa gibi olurdu.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Buralarda dayanabilip temmuz ağustoslara kendimizi atabilirsek nefes alabilecek duruma gelebiliriz diye düşünüyorum....Eski değere göre 108 civarlarındayız 2024 ocak fiyatı yani sadeece bu kağıda güvenip inanıp bekleyenler için çok acı bir durum

7. Sanki hisse iflas etmiş bir şirkete ait-miş yazanlar var.

Sadece AKSA değil, diğer pek çok şirket aynı durumda.

İşine gelmeyen satar çıkar.

Ancak bu durum, borsanın en düzgün şirketlerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmez.

8. Şirketimizin 11 Kasım 2024 tarihli Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda başlatılan "İştirak Modeliyle Kolaylaştırılmış Usulde Kısmi Bölünme" süreci kapsamında, enerji iş birimimizin faaliyetlerinin kısmi bölünme yöntemiyle %100 bağlı ortaklığımız olarak kurulacak yeni bir şirkete devredilmesine ilişkin süreç başlatılmıştı.

Bu kapsamda, Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurumuz değerlendirilmiş ve söz konusu kısmi bölünme işlemine ilişkin duyuru metni, Kurul'un 30 Mayıs 2025 tarihli ve 2025/32 sayılı haftalık bülteninde onaylanmıştır.

Sermaye Piyasası Kurulu onaylı duyuru metni, bölünme sözleşmesi ve bölünme raporu ekte kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır.

Saygılarımızla,

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1444170

Akset Enerji Üretim A.Ş.

Elektrik üretimi, iletimi, dağıtımı ve ticareti ile enerji verimliliği projeleri geliştirilmesi ve uygulanması.

Hayırlı olsun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 185/185 İlkİlk ... 85135175183184185

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •