Sayfa 185/221 İlkİlk ... 85135175183184185186187195 ... SonSon
Arama sonucu : 1765 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Viop LXV

1. bu yeni ifade ..
    ne demek OBO..açıklayalım..
    nerdeyse tüm kağıtlarda geniş açıdan bakarsak OBO nun sağ omuzu çalışıyor..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. Karaduman kardeş buradaki insanlar okuma yazma biliyor aynı şeyleri günde 100 kere yazmanın anlamı yok.

3. uzun vade OBO görüntüsü var mı..var..özellikle ağır kaıtlarda..
    nedir OBO..bir önceki en büyük zirveden önceki zirvenin destek bölgesi test edilir ve orda zaman geçirir..OBO nun resmi çekilir yani..çektik şuan..
    ve bakılır trend bitti mi diye..baktık ve gördük; bitmiş..
    eee ne olacak şimdi, devamını yazmayak mı..
    susak mı yani bizde..hayal mi kurak..
    neyse, OBO çalışırsa 3 tepeden önceki tepe değerine bakılır hedef orası çünkü, denir..
    her ne kadar bu bist100 için farklı gibi gözüksede bist için eş değer fiyat 5.500 dür..
    buraya kadar formasyon hedefini yazdık..yorum yapmadık..

Eyyyy Vicente nerdesin , sadece 100 baz puan indirim gelebilir diye bankalar tavan olacak nerdeyse , Akepem yine saçma sapan uçurdu borsayı , seneledir böyle kıytırık olumlu haberlerde %3 yükselen borsa , olumsuz haberlerde %1,5 zar zor düşen borsa...

5. aha palagöz geldi. herkes çalıdibine.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    halkın oy vereceği chp yi bitirecez böyle bir parti olmayacak, Türkiyenin %60 ı istediği kadar bağırsın deseler, açık açık yani..ve bunu toplumun iki kesmi de duysa bu iki kesimden hangisi borsaya yatırım yapar sizce..bence hiçbiri..iki tarafta korkar yatırımdan..gerçekler bu..bu gerçekler dururken siz gerçek dışı verilerle yatırımcı çekemezsinizki.. iki tarfta kendini güvende hissetmez..
    Bu muhabbetlerin aynısını 2002 yılında yeni yetme bir dealer ım CHP li ekonomist bir duayenden aylarca dinledim.1 e 1 kredi taşıdım sürekli. Çok değil seçimin peşine 6 ay sonra bir memur çocuğu olarak 24 yaşında hayatımın parasını kazandım. O gün bugündür bu işlere siyasi düşünceler karıştırmam.

Bir de Anayasa kitapçığı atıldığı hafta broker kursundaydım seansa giremicem diye full nakit. İlk dersten bir çıktım hisseler % 2-3 yukarıda şansıma edeyim dedim.2. dersten sonra bir çıktım tüm tahtalar taban. Sonra bir hafta broker kursu bitti pazartesi ekrana oturdum çalışan arkadaşlarım hepsi pert hiç kimsede almak gibi bir aksiyon yoktu çevremde. Full mal aldım bir de 1 e 1 kredi kullandım.O zaman gençtik. Endeks 6500 lerde 4000 hatta 2000 olacağı konuşuluyordu. Bunu hayatımda en az 3 kez yaşadım.Biri de lehman krizinden sonra.2013 yılından bu yana endeks 12 sene geçmiş 500 USD hedefini görememiş. Risk var mı var ama olumsuz konuşanları cidden anlamıyorum böyle zamanlarda.

Geçen topiğinde yazdığımda 2022 hazirandan bu yana taşıdığım ASELS leri satıp 0,58 USD den bir hisse aldım yerine. Olmadı çocuğuma kalır. Bazen ufak resme bakmak büyük ıskalamalara sebep olur.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    aha palagöz geldi. herkes çalıdibine.
    Şahit abi bir iki kişiyi sünnet etsek nasıl olur. Ben sünneti tam öğrendim kaza oldu. Bir iki kişide ilk tecrübeyi etsem mi. Seç bir iki kişi ya da toplu sünnet yapalım

8. vallahi olumsuz olan ben değilim sedece, OBO çizmiş dev kağıtlar..aç bak formasyon hedefine..OBO ya bakarken şunu öğrenmen lazım emme..OBO ne zaman çalışır..formasyon koşulları nedir..ben önce koşula bakarım sonra formasyona bakarım..

Sayfa 185/221 İlkİlk ... 85135175183184185186187195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •