Sayfa 185/812 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. 3,48 gör, 3,17 geri gel marja bak. Gel de bu borsada işlem yap...

2. Endeks eksi % 2 ama :D

Üstelik metro gelmiş eğer metro galipse hareket daha yeni başlıyor demektir.Endeks bi durulsun akşamda kapa alış haberi düşerse yarın güzel olur.

3. Pasta atabilecek varmı acaba?

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Su akar yatağını bulur...
    Yazdıklarım beni bağlar, asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

4. SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Teşekkürler.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Dün metro 860 bin lot aldı amaç ne belli değil , takasta acayip işler oluyor.Son yarım saat birini çok fena sıkıştırdılar tahtada adam 3,12 e kadar çekti satışlarını . Hiç almadıysalar 30-40 k aldılar.Son saniye boş satış ile 3,11 kapttırdılar.

Öncelikle bu metro diğer elemanların mallarını aldı.Satılanların yerine konması ve milleti dökmek için satış baskısını kurdular , bir kısmıda dökülmüştür ama fiyatı ne zaman kopaaracaklar belli değil.

Metronun tek lot satmadan aldığı mal 3,27 ve tahtayı 3,45 lerede çizerek aldılar malı.Takasa göre % 7 sini aldı ancak kap haberi gelmedi , Metro girdi diye heyecan yaptık ama istedikleri mala ulaşamadılar sanırım .

8.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Dün metro 860 bin lot aldı amaç ne belli değil , takasta acayip işler oluyor.Son yarım saat birini çok fena sıkıştırdılar tahtada adam 3,12 e kadar çekti satışlarını . Hiç almadıysalar 30-40 k aldılar.Son saniye boş satış ile 3,11 kapttırdılar.

Öncelikle bu metro diğer elemanların mallarını aldı.Satılanların yerine konması ve milleti dökmek için satış baskısını kurdular , bir kısmıda dökülmüştür ama fiyatı ne zaman kopaaracaklar belli değil.

Metronun tek lot satmadan aldığı mal 3,27 ve tahtayı 3,45 lerede çizerek aldılar malı.Takasa göre % 7 sini aldı ancak kap haberi gelmedi , Metro girdi diye heyecan yaptık ama istedikleri mala ulaşamadılar sanırım .
    Acaba baskasinin malini mi satti oda var. Son takaslari gormek lazim.

Sayfa 185/812 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •