Sayfa 186/964 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Günaydın hayırlı kazançlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    REKLAMLARDA BİLE UYUTUTORSUNUZ MİLLETİ!!!

Haber tarihine göre bugün 45. günü!!! Geçmiş mi

OLAĞANÜSTÜ maddelerin olduğu GK yapmak varken!!! Heryıl için 15-20 maddelik OLAĞANNNN GK yaptırmak ???

Uyutun milleti!!! Millet uyutulmaya alışmış nede olsa!!!
    Kayyum neyi bekliyor acaba? Hisselerde blokaj kalksın hakimiyeti kuracak duruma gelsinler öyle tarih verelim diye bekliyor sanki.

Mevzuat ortada, durum açıkça yeni hakim ortağın zorunlu hlsse geri alımını gerektiriyor mu? ve Danıştayın verdiği gerekçelerin hangisi gerçekleri yansıtıyor?

Peki olay yeterince açık değilmi? Herseye ayar verildiği çok çarpıcı şekilde görülemiyor mu?

3.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Umutsarı bile yönetimi devirelim , beni seçin derken???

Siz bu GK kimi devirip kimi seçeceksiniz nerdeeee derim bende!!!

Maksat milleti uyutmaksa!!!
    ceo değişti diye biliyorum. yk sonuç almış görünüyor, kayyum yani. yanılıyor muyum?
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

4. Bugünde uyduruk KAP haberî yapan şirket...

Şirketinizin savunucusu, sözde KY dostu hocaların hocasının dediği , 2017 yılı 3 aylık finansal tabloda sözde yazdığı gibi daha ttk 399/6 göre de 4 aylık süre bile dolmadan sözde mahkeme kararıyla belirlenen bağımsız denetçi hakkında açıklama yapılmasını bekler olduk!!! Uyutulma!!!

Uyuturlar!!!

İdare mahkemeside kararını diretecekti, değil mi!!! Uyuturlar!!!

Eskiden üstten üsten yazın alırsınız diyenler şimdide altan altan yazın alırsınız der oldu!!! Ne günlere kaldınız!!!

Sizleri hedef fiyatları için kullananlardan sakının!!!

Şirketin , hdfefçilerin ve gündelikçilerin tokmakçıları buyruz söz sizin!!!

5. GK diyip milletin gazı ne güzel alınır , öğrenmiş oldunuz!!!

6. OLAĞANÜSTÜ DİYİP OLAĞAN GK için çaba sarf edersen kime hizmet ettirilirsin acep!!!

Ticaret Kanunu.Net
    Search
    Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı
    Oca 8th, 2013 @ 04:28 pm › Ticaret Kanunu.Net
    ↓ Leave a comment

1
    inShare
    Olağanüstü genel kurul toplantısı, şirket için lüzumu halinde veya zorunlu ve ivedi sebepler çıktığı takdirde yapılan ve gündemini toplantı yapılmasını gerektiren sebeplerin oluşturduğu toplantılardır.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Zamanı
    Olağanüstü genel kurul toplantısı, şirket için toplantının yapılmasını gerektiren durumların ortaya çıktığı zamanlarda yapılır.

Olağanüstü Genel Kurulu Çağrıya Yetkili Olanlar
    Olağan genel kurullar, görev süresi sona ermiş olsa bile yönetim kurulu tarafından toplantıya çağrılır. Yönetim kurulunun mevcut olmaması veya devamlı olarak toplanamaması yahut toplantı nisabının oluşmasına imkan bulunmaması halinde, TTK m. 410/2’ye göre, mahkemeden izin alan pay sahibi genel kurulu toplantıya çağırabilir.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının Gündemi
    Olağanüstü genel kurul toplantısının gündemini, toplantı yapılmasını gerektiren sebepler oluşturur.

Categories: 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu
    Tags: Genel Kurul, Olağanüstü Genel Kurul, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

7. Ya doktor simdi su mahkeme belgelerini suraya yapistiracaksin seni utandiracaksin ama biliyorum ki utanmazsin...

Senin canin sıkıliyor memsa topiginde kimseyi bulamadin herhalde...

Onun icin hani bir laf vardur ya bir lafa bakarim diye baslayan onun icin sana zaman harcamaya yazik

Eskiden buradaki arkadaslar etkilenir diye yaziyordum. Artik arkadaslar herkesi tanidi.

Onun icin sana bedava bilgi yok artik kendin cal kendin oyna...

Belki ara sira o da tenezzul edersem sana yazarim...

Bilgi senin tavrinla edinilmez once nasil bilgi paylasilir nasil insanlarla tartisilir onu ogren tamam cancagazim...

Hadi sen oyna biz alkisliyoruz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. Arıştırmak okumak ve okuduğunu anlamak lazım!!!!

Olağan genel kurul toplantısı;

Şirket organlarının seçimine,
    Finansal tablolara,
    Yönetim kurulunun yıllık faaliyet raporuna,
    Kârın kullanım şekline,
    Dağıtılacak kâr ve kazanç paylarının oranlarının belirlenmesine,
    Yönetim kuruluüyelerinin ibraları ile faaliyet dönemlerini ilgilendiren ve gerekli görülen diğer konulara ilişkin müzakereler yapmak ve karar almak üzere
    her hesap dönemi için yapılan toplantılardır.

Olağan Genel Kurul Toplantı Zamanı
    Olağan genel kurul toplantısı, her hesap dönemi sonundan itibaren üç ay içinde yapılır. Buna göre hesap dönemi takvim yılı olan şirketlerde toplantılar yılın ilk üç ayı içinde (31 Mart’a kadar), özel hesap dönemi olan şirketlerde ise, hesap döneminin bittiği günü izleyen ilk üç ay içinde yapılır. Esas sözleşme değişikliği Bakanlık iznine tabi olan şirketlerde bu amaçla yapılacak genel kurul toplantıları, ancak bu izin alındıktan sonra yapılır.

Olağan Genel Kurulu Çağrıya Yetkili Olanlar
    Olağan genel kurullar, görev süresi sona ermiş olsa bile yönetim kurulu tarafından toplantıya çağrılır. Yönetim kurulunun mevcut olmaması veya devamlı olarak toplanamaması yahut toplantı nisabının oluşmasına imkan bulunmaması halinde, TTK m. 410/2’ye göre, mahkemeden izin alan pay sahibi genel kurulu toplantıya çağırabilir.

Olağan Genel Kurul Toplantısının Gündemi

Olağan genel kurul toplantısının gündeminde sırasıyla şu hususlar bulunur:

a. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.

b) Yönetim kurulunca hazırlanan yıllık faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi.

c) Denetçi raporlarının okunması.

ç) Finansal tabloların okunması, müzakeresi ve tasdiki.

d) Yönetim kurulu üyelerinin ibrası.

e) Kârın kullanım şeklinin, dağıtılacak kâr ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi.

f) Yönetim kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi hakların belirlenmesi.

g) Faaliyet yılı içinde yönetim kurulu üyeliklerinde eksilme meydana gelmiş ve yönetim kurulunca atama yapılmış ise atamanın genel kurulca onaylanması.

ğ) Görev süreleri sona ermiş olan yönetim kurulu üyelerinin seçilmesi, şayet esas sözleşmede görev süreleri belirtilmemişse görev sürelerinin tespiti.

h) Denetçinin seçimi.

ı) Lüzum görülecek sair hususlar. Lüzum görülen sair hususlar gündeme açıkça yazılmalıdır. Görüşülecek konu önceden tespit edilip gündeme yazılmadan, “lüzum görülecek sair hususlar†şeklinde bir gündem maddesi belirlenemez.

Kanun ve esas sözleşme gereği genel kurulun yetkisinde olan ve olağanüstü genel kurul toplantı gündemini oluşturan her türlü konu, olağan genel kurul toplantı gündemine yazılabilir. Azlığın süresi içinde müracaat etmesi halinde, görüşülmesini istediği konular yönetim kurulu tarafından gündeme alınır. Yapılan denetim sonucunda veya herhangi bir sebeple Bakanlıkça, şirket genel kurulunda görüşülmesi istenen konuların gündeme konulması zorunludur.

Gündem, genel kurulu toplantıya çağıran tarafından belirlenir.

Categories: 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu
    Tags: Genel Kurul, Olağan Genel Kurul

Sayfa 186/964 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •