Sayfa 186/1001 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Tüm şortçulara, bu şortçular daha sonra neyi nasıl kaptıracak merak edenlere , 4TL'den dolar satıp 3.75 ten almak isteyenlere gelsin. En sevdiğim ilizyonistlerden biridir Ursula Martinez.
    Cumartesi akşamınıza neşe katsın..........
    (sonuna kadar izleyenler için geçerli tabii )

Ursula Martinez sunar, şortu kaptırdıktan sonra ne olur?

Yorumlarını zevkle okuduklarım arasındasınız. Bu sefer ki ekstrem olmuş

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    iyi pazarlar..
    Dostum 1 saat önce kadar girmiştim dikkat etmemişim, sizin yazınızı görünce baktım şimdi de 151 kişi
    ilginç gerçekten..
    İyi pazarlar..20-25 kişiydi başlangıçta..sonra 50, sonra 90 felan derken..kısa sürede 150'leri buldu..bende anlayamadım..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    İyi pazarlar..20-25 kişiydi başlangıçta..sonra 50, sonra 90 felan derken..kısa sürede 150'leri buldu..bende anlayamadım..
    Valla sizi okumaya geldiklerini hiç sanmıyorum. Bence reyting yapan Happy [emoji4]
    Şaka şaka. İyi pazarlar herkese

4. öyle umud ediyorum, USD/TRY'de 4 rakami hem hesaplama açısindan, hem de ulkenin siyasi ve ekonomik ve dahi sosyal yapisini ifade acisindan simdilik "yetmez ama evet" olarak gönüllerimiz de hüsnü kabul görmüştur..hedefimiz inşallah 4.50 ve üzeri rakamlardir.. Suudi Arabistan olaylarınin temelinde cami sayısı yatmaktadır. Suudi Arabistan toplam cami sayısı :38.000 küsur....
    Türkiye cami sayısı :90.000 küsur...
    daha çok cami yapsalardı

Dolar 3.40 fiyatlarda dip çalışması yaparken abileri küçüklerinin kulaklarına 2.50 fiyat fısıldamış onlarda sokaklara yaymış,bunlara inanan bozdurdu arkasınsan baka kaldı.

GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yol açık Yola çık.

Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Valla sizi okumaya geldiklerini hiç sanmıyorum. Bence reyting yapan Happy [emoji4]
    Şaka şaka. İyi pazarlar herkese
    Walla hayal kırıklığı yarattınız, olmadı şimdi..

Bende benim için geldiklerini sanmıştım..

Ursula için desem o daha sonraydı..oda değil..

Neyse şimdi normale döndü 30 larda izleyen sayısı..

Sizede iyi pazarlar..sahi ne oldu ya..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Dıamond Yazıyı Oku
    Dolar 3.40 fiyatlarda dip çalışması yaparken abileri küçüklerinin kulaklarına 2.50 fiyat fısıldamış onlarda sokaklara yaymış,bunlara inanan bozdurdu arkasınsan baka kaldı.

GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu başlıkta doların bu kadar volatil ve kritik bir durumunda, şuradan sattım, şuradan almayı umuyorum yazılarının bile bazı kişileri sonuçta yanlış yönlendirip zarara uğratabileceği düşüncesindeyim.

Kaldı ki ilk defa gördüğümüz biri gelip de pazartesi yüklü short işlem yapacağım derse, bunun yazım hürriyetiyle savunulamayacağı, gerçeği aksettirmeme olasılığının güçlü, olsa olsa spekülatif bir amaç taşıdığı kanısındayım.

Paylaşımlarımız konusunda daha hassas olmamız gereken günlerdeyiz...

Kasim ayinda %80 benzin zam mi bekleniyor, bes gun gecti ses yok
    2018 basindan itibaren yuzde 5 vergi olmali, ama esnafta bilgi yok henuz.
    Expat lardan esi ve cocuklari icin once aylik 100 riyal ve her sene 200-300-400-500 sekilde kesinti yapilmaya baslanildi. Yillik iqama parasi 3150 riyal vb maliyetler var sirket veya kisi odemeli..

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Suud'a para lazım . Aramco'nun özelleştirme işi yaşa sarmaya başladı. Vergi mevzusu da sıkıntılı. Halk vergi verirsem parlamento kur , demokrasi isterim o zaman diyor.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 186/1001 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •