Sayfa 186/852 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 6816 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Ben sahip olduğum hisseyi satmayacağım.Çağrı yapsada katılmayacağım.Elbet birleşecekler.İngilterede tesco, ortağını kandıramaz.Ben kendi adıma bekleyeceğim.

2.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Heriki yorumcuyada teşekkürler..En azından bilgilendirme yapılıyor.Tabiiki doğru olanı makbuldür.Diğeri yatırımcıya yanlış yaptırabilir.Tamamda firma bukadar G.menkul varlığı firmayı bişekilde ucuza almış olabilir .Sonradan yapılan değerleme ile bu G.menkullerin değerleri bilançoyu değiştirecek kadar yüksek çıkabilir.
    1) Tesco bu satışı imzalarken G.menkullerinin ederini bilmiyormuydu?
    2)Biliyorsa malı niye ucuza versin
    3)hadı verdi diyelim bu mallarda yatırımcının hakkı yokmu yada hakkını koruyacak bir kanun bir yetkili bir KHK yokmu?
    4)Borsadan soğutuyorsunuz insanı...Ben yaptım oldu olmamalı..Maalesef ülkenin geldiği ortam bu olmamalı...
    Kanunlar zayıf insanları ağına yakalanır. Güçlü insanlar ağı delip geçer. Ben devletin mahkemelerine güvenemiyorum. Hep güçlüden yana

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Zaten dünyanın hiçbir yerinde de böyle bir hisse alımı göremezsiniz.

Bakın açın KİPA ve Migros'un en son bilançolarını yanyana .. orantılayın sonra dönün hisse fiyatlarına bakın.. 2 ye 25

Ne hisseyi alan ahlaklı - belki yırtarız diye muafiyete başvuruyor.. ne güzel hisse başı 19 kuruşa alsın piyasadaki 60 milyon hisseyi.

Ne spk görevini zamanında ve doğru dürüst yapıyor.. hani işlemler karşılıklı bakan yok .. hani değerlemedeki rakkamı Migros kar yazmış hala bildirim yok muafiyet için..

Sonuçta bu iş bir şeklide düzelecek katılan olursa KİPA genel kuruluna hazırlanıp gelsin biraz adamları terleteceğiz ..

Özet:
    Migros Kipa yı aldı mi aldı...
    Varlıklar yeniden değerlendi mi değerlendi..Mİgros bilançosuna kar bile yazdı...
    Şimdi beklenen SPK dan muafiyet reddi

Son aşama birleşme oranı

Sanırım en kolayı son aşama çünkü bu noktaya gelince hesap basit koy yanyana bul oranı zaten bunu yapacak firmalarda böyle yapacaklar..

Lütfen artık ortamı bulandırmayın yok borsadan çekilecekmiş yok şöyle yok böyle. Zaten burada bir avuç yatırımcı kaldık.

Merak eden SPK nin tebliğlerini okuyabilir..

Benim katıldığım konu ise Kipa ve Migros konsolide olurken bazı kipa lar yada migros lar kapanacak yada satılacak zira aynı çevrede olan bir çok örnekte olduğu gibi. Buda KİPA hanesine kar yazacaktır.

Uzun vadede tek firma kalacağını tahmin etmekteyim.

>Herkese bol kazançlar dilerim.

4. Bende hepsi Migros olacak diye duydum.Zaten o müthiş karı nasıl hop diye kendi kasasına koyar.Kısaca Migros değerlenmiş halı ile Kipa ortaklarını mağdur etmeden hisseleri almalıdır.Ama mağdur etmeden!

5. Hissenin sahibi Migros niye bilançosunda koymasın ki .

Bunun ne mağsuru var ki

Bu arada geri kalan paylarda halka arz edilmeden Migros la birleşme olmaz .

Fon geri kalanı satacak ama ne zaman

Önceden dediğim gibi yine 3 yıl gibi benzer anlaşmaları vardır belki o konu hakkında net bilgi Yok

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

6. Bekliyoruz sabırla ky olarak gelişmeleri izliyoruz

GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yatay seyretmeyecegi kesin ya aşağı ya yukarı

GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hissenin sahibi Migros niye bilançosunda koymasın ki .

Bunun ne mağsuru var ki

Bu arada geri kalan paylarda halka arz edilmeden Migros la birleşme olmaz .

Fon geri kalanı satacak ama ne zaman

Önceden dediğim gibi yine 3 yıl gibi benzer anlaşmaları vardır belki o konu hakkında net bilgi Yok

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Malın sahibi Migros ondan kimsenin tereddütü yok.Kipacılar olarak sorun batan gemi fiyatımı gerçek eder fiyatımı bunun belirlenmesini istiyoruz.Migros hangi anlaşma ile o fiyata aldı bu hisseleri.Değerleme öncesi sonrası Kipa çının hakkı yenmesin tek sorun burda bunuda spk yada hak hukuk yemeyeceğine inandığımız sorumlu yöneticiler çözer...

Sayfa 186/852 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •