Sayfa 186/855 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by qwerre Yazıyı Oku
    tgtr de aydin doganla ilgili olumsuz haberler yapiliyor özellikle arazi ile ilgili.Mipaza etkisi ne olur.Bilgisi olan var mi
    Aydın Doğan ile ilgili bir değil binlerce olumsuz haber 14 yıldır yapılıyor
    Arazi ile ilgili yorum yapılıyorsa iyi bir durum bu. Demek ki arazi ile duydukları bir seyler var ki rahatsız olup karalama kampanyasına başladılar. Doğan para kazanacak sonuçta

2. Tüm ortaklarımın bayramı hayırlı uğurlu olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by bottousa Yazıyı Oku
    Aydın Doğan ile ilgili bir değil binlerce olumsuz haber 14 yıldır yapılıyor n
    Arazi ile ilgili yorum yapılıyorsa iyi bir durum bu. Demek ki arazi ile duydukları bir seyler var ki rahatsız olup karalama kampanyasına başladılar. Doğan para kazanacak sonuçta
    doğru soyluyorsun fakat doğana fetöden de vurmaya başladılar.tırstım

4.  Alıntı Originally Posted by qwerre Yazıyı Oku
    tgtr de aydin doganla ilgili olumsuz haberler yapiliyor özellikle arazi ile ilgili.Mipaza etkisi ne olur.Bilgisi olan var mi
    Merhaba. Arazi ile ilgili ne tür haber yaptılar. Detay verebilirsen çok memnun olurum.

5. aydin doğan fetö ilişkisi tgrt diye arattir çikar .sadece tgrt değil birkac gazete ve kanal

6. ozellikle bu haberler bu siralar artti bende bilen birilerine danışmak istedim

7. Dogan medyada ihlas grubu ile alakalı olumsuz bir haber yapılınca onlarda karşılık olarak bu tarz haber ve programlar yaptılar dogan holdingden http://www.hurriyet.com.tr/amp/dogan...klama-40565951 iftiralarla ilgili dava açacağız şeklinde açıklama geldi en son olarak da 30 agustos resepsiyonuna dogan grubu davet edildi http://mobil.hurriyet.com.tr/operasyon-sinyali-40566117 sıkıntılı bir durum olsa çağırılmazlardı heralde diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by qwerre Yazıyı Oku
    ozellikle bu haberler bu siralar artti bende bilen birilerine danışmak istedim
    İçin rahat olsun bu tarz iftiralara herkes maruz kalıyor. Ülker grubunu da andılar bir ara. Hükümet doğanı sevmiyor istemiyor bu zaten aşikar ama böyle bir operasyon olmaz olamazda. Doğan bu ülkenin maddi manevi büyük bir gücü.

Arsa değerlemesi gelecek ve bu bilancolara yansıyacak. Hükümete yakın kanallar bu arsayı doğandan almak için sıraya gececktir. İnşaat sektörü malum hükümet tarafından değilsen iş ihale alamazsın.

Ky de çok mal olduğunu sanmıyorum piyasada zaten 24 milyon civarı mı ne lot var sanırım. Tahtada az ky var. Mal sahibi yapmadı kimseyi bu tahta. 3.5-5Tl bandına gitmemesi için bir sebep yok. 2.58 aşağıda 2.88 yukarıda... Salı ola hayrola.

Sayfa 186/855 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •