sıkıntı yok benim açımdan belli ne aldığımız
doğan holding almıyon
nuh holding alıyorsun 1 usd ye.
sıkıntı yok benim açımdan belli ne aldığımız
doğan holding almıyon
nuh holding alıyorsun 1 usd ye.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Bunun en yakın destek noktası neresidir
7,64 duramadı, 7,20 üstünde, 6,78 ve 6,22 Allah korusun.
Tüm yazdıklarım şahsi kanaatlerim olup ytd değildir.
En güzeli azar azar kademeli almak, onlar bu kadar aşağı çekmek için meraklıysa bizde alım için acele etmemeliyiz. Hergün 20-30 lot ekliyorum, bakalım nereye kadar çekecekler.
akinonya sanal menkul değerler olarak 7.21 ve altında alışa geldik
buyursun versinler bizde alırız ne varkine patron şirketine para koymuyor diye bizdemi koymayacağız
yazdıklarım hesap hareketlerimle sabit olup yatırım tavsiyesi içermez.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Bir zamanlar emektar, laguna gibi arkadaşlar vardı.. Bu arkadaşlar hissenin yukarı yönlü hareketlerini sürekli belirtirlerdi.şimdi sesleri çıkmıyor garip.. Eğer hisse yukarı yönlü hareket edecekse de aşağı yönlü gidebileceğini de birileri dile getirecektir.ama bizim karnımız her ikisine de tok.kaya gibi beklemeye devam..
Senin paran ve zamanın çok olabilir daha düşük fiyatlardan alarak kazanmak istemen gayet doğal bir itirazım yok Allah daha çok versin.
Fakat herkes seninle aynı durumda olacak diye bir kaide de yok bu nedenle hisse fiyatının düşmemesini temenni etmekte doğal burada benim bu temennimin korku içeriğini ben anlamadım, sen öyle anlamışsın.
Burası herkese açık bir topic itirazın varsa yönetime bildirirsin, beni engellerler ok.
Tüm yazdıklarım şahsi kanaatlerim olup ytd değildir.
Yer İmleri