Sayfa 186/340 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 2719 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. Twi ttrda Sn Ali tütüncü guzel bir tuclk temel analizi yapmış gayet gerçekçi hesaplamalarla aktarmış. Uzun vade düşünen ve ilgilenen varsa bakmasını tavsiye ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by JimmyLue Yazıyı Oku
    Sevgili Sevenhill,
    Aslina bakarsaniz beklentiler ve haberler fiyat ile dogru orantili ilerliyor.
    Tabii ki vaat ettikleri her sey gerceklesmeyecek fakat ben bunlarin masal oldugunu dusunmuyorum, aksine sirkete guveniyorum. O yuzden de gecen yilin agustosundan beri burdayim. Bayagi da yukluyum. Mb baskani gorevden alindigi donemi firsat bilip maliyet seviyemden tekrar alim yaptim.
    Tabii bunlar benim dusuncelerim ve beni ilgilendirir.
    Sevgiler
    sevgili JimmyLue bu hissede derinlik izleyince fikirlerim negatife dönüyor bazen.. bakmayın siz bana, aynı hissede olsakta farklı bakış noktalarımızın olması doğal, kızgınlığım patronuna, ben halen patronuna güvenmiyorum ama yine de para kazandırıyor bana hisse..

grafiklerdeki oluşum devam ediyor ve devamını getirebilecek mi bakalım..

bol kazançlar..

3. gün..

trend üzerine attık şükür..

14.95 fiboya gelmiş durumdayız yaklaşık olarak.. sonrası fibolar belli zaten..

bol kazançlar..

4. haftalıkta da trend üstü ve 1.618 fibo..

5. yap bi 15.10 üzeri kalıcılık bugün.. o zaman en sevdiğim patron olucan..

6. benim bildiğim patron bilancoya kadar yukarı çekip ordan iyi bilanco havasıyla millete dağıtır bilanco sonrası hareketleri gormeden patrona sevgiler gonderemem
     Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    yap bi 15.10 üzeri kalıcılık bugün.. o zaman en sevdiğim patron olucan..

7.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    benim bildiğim patron bilancoya kadar yukarı çekip ordan iyi bilanco havasıyla millete dağıtır bilanco sonrası hareketleri gormeden patrona sevgiler gonderemem
    benım bıldıgım nergız bılancoyuda beklemez cakar umut verır ama yedırmez

8.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    benim bildiğim patron bilancoya kadar yukarı çekip ordan iyi bilanco havasıyla millete dağıtır bilanco sonrası hareketleri gormeden patrona sevgiler gonderemem
    ne derler, beklenti önceden satın alınır.. du bakalım bir şeyler olcak gibi, gızışmaya başladı..

ben para kazandırdığı için sevgilerimi gönderirim, yoksa yolda görsem selam vermem..

Sayfa 186/340 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •