-
YATAS bey naapiyorsunuz??
)
-
24 yıl önceki halim olsa yataş alırdım (9 tl den 37 tl ye yükselen hisseyi alıp 72 tl den satmıştım)
-
Ilk 6 ayda 250milyon TL ciro ve 5milyon TL net kar aciklayan Dogtas'in piyasa deferi 905milyon TL oldu bu aksam itibariyle. Ayni donemde 346milyo TL ciro ve 21milyon TL net kar aciklayan Yatas'in ise piyasa degeri 882milyon TL. Bu basit karsilastirma bile Yatas'in ne kadar ucuz oldugunu ve daha gidecek cok yolu oldugunu gosteriyor.
-
YATAS yabancı oranı 55.42 , bir önceki 54.76 dün itibariyle
-
sert bir geri çekilme olmuş. dün kapanış 20,62 iken sabahtan 19,40 a kadar geri çekilmiş. yani 1,22tl (yaklaşık %6) geri geldi. iyi de oldu bence bu çekilme ki, bu sayede dün bıraktığı 19,99-20,14 arasındaki gap kapanmış oldu.
-
işyatırımın analisti hedef fiyat vermişti: yıl sonu hedef 21 diye.
dün 20,88 gördü en yüksek. 20,88 ile 21 arasında sadece 12 kuruş fark var, yani fark bile denemez. işyatırımın verdiği hedef gerçekleşti demek, bence yanlış olmaz. o, yıl sonu için demişti. en az 3 ay daha erken gerçekleşmiş oldu.
-
Yataş genel kurulda hisse geri alım üst limiti 20 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Bu limitin güncellenmesi gerekiyor olabilir mi? Haberlere baktığımda bir gelişme görmedim.
-
20 rakamı bence bir psikolojidir. üzerinde olması kağıdı aktif tutacaktır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri