Rsi 14 kafası kobranin kafası gibi oldu 😄 iyi güzel amma hisse fiyatında tık yok. umarım rsi ve indikatörler şişti deyipte dinlendirmeye geçirmezler, çok yoruldu hesabı. Ytd.
Rsi 14 kafası kobranin kafası gibi oldu 😄 iyi güzel amma hisse fiyatında tık yok. umarım rsi ve indikatörler şişti deyipte dinlendirmeye geçirmezler, çok yoruldu hesabı. Ytd.
İyice sıkıyorlar ky yı.Bugün teyit gelmeli.....
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)
dostum bu tavsiyen icin tesekkur ederim, benim de sana tavsiyem bu tavsiyeyi soda yoneticilerine tavsiye etmen, zira boyle bir beklenti icine girmisler. ya da kafalarindan artik ne geciyorsa, yuzde 6,95 den Eurobond ihrac edip bunu 5,60lardan baska eurobondlara baglamalar falan filan . sanki sanayi sirketi degil de hedgefund amk.
abbcdsdfsdfa, o ne yav bir tane sesli harf yok icinde. Nasil telafuz edelim?
Bu konuyu Human iyice incelemisti. E babasini dedesini de biraz beslemesinde sorun yok pek bence. Sirket cesni de yapiyordu ayrica, Vakifin, Ziraatin eurobondlari da vardi. Ortaklik oranina gore dedesinin Eurobondunu alip mevduati orda tutuyordu hatirladigim kadariyla. Tam hatirlamiyorum, yaniltici bilgi vermeyeyim de uc asagi bes yukari boyle idi.
Halk Bankasi dememin sebebi onun kredi faizlerinin bazi kesimler icin tesvik amacli daha uygun olmasi. Birisi denemisti, ama fazla kredi alamamisti. 1/5 oraninda gibi istedigi vermislerdi.
Yav arkadaşlar bugün hareket olacak degilmi, kapanışa az kaldı, ama gözümü kirpmadan bekliyorum. Sırf bu güne oynadım hareket olmaz sa çok kötü olur bak. Biri mum bulduk dedi diğeri çarşamba dedi. Sizlere inanıp para koydum.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Yer İmleri