Sayfa 186/899 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Rsi 14 kafası kobranin kafası gibi oldu 😄 iyi güzel amma hisse fiyatında tık yok. umarım rsi ve indikatörler şişti deyipte dinlendirmeye geçirmezler, çok yoruldu hesabı. Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Rsi 14 kafası kobranin kafası gibi oldu 😄 iyi güzel amma hisse fiyatında tık yok. umarım rsi ve indikatörler şişti deyipte dinlendirmeye geçirmezler, çok yoruldu hesabı. Ytd.
    Gerçi endekste öyle ama hisse ile indikatörler birebir örtüşüyor. Bugün hem Çarşamba (takas sonu) olması hem Fed tutanakları olması akşam rüzgarı farklı olabilir. Yinede bilinmez tabi bu tahtacilar fake yapa yapa gaplaya zıplaya götürdüler. Vay be. Ytd.

3. İyice sıkıyorlar ky yı.Bugün teyit gelmeli.....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Halk Bankasindan kredi cekip Is Bankasinda mevduat olarak tut bence.

Finansal sistem sana boyle para kazandirmaz.
    dostum bu tavsiyen icin tesekkur ederim, benim de sana tavsiyem bu tavsiyeyi soda yoneticilerine tavsiye etmen, zira boyle bir beklenti icine girmisler. ya da kafalarindan artik ne geciyorsa, yuzde 6,95 den Eurobond ihrac edip bunu 5,60lardan baska eurobondlara baglamalar falan filan . sanki sanayi sirketi degil de hedgefund amk.

Alıntı Originally Posted by abbsgmz Yazıyı Oku
    dostum bu tavsiyen icin tesekkur ederim, benim de sana tavsiyem bu tavsiyeyi soda yoneticilerine tavsiye etmen, zira boyle bir beklenti icine girmisler. ya da kafalarindan artik ne geciyorsa, yuzde 6,95 den Eurobond ihrac edip bunu 5,60lardan baska eurobondlara baglamalar falan filan . sanki sanayi sirketi degil de hedgefund amk.
    abbcdsdfsdfa, o ne yav bir tane sesli harf yok icinde. Nasil telafuz edelim?

Bu konuyu Human iyice incelemisti. E babasini dedesini de biraz beslemesinde sorun yok pek bence. Sirket cesni de yapiyordu ayrica, Vakifin, Ziraatin eurobondlari da vardi. Ortaklik oranina gore dedesinin Eurobondunu alip mevduati orda tutuyordu hatirladigim kadariyla. Tam hatirlamiyorum, yaniltici bilgi vermeyeyim de uc asagi bes yukari boyle idi.

Halk Bankasi dememin sebebi onun kredi faizlerinin bazi kesimler icin tesvik amacli daha uygun olmasi. Birisi denemisti, ama fazla kredi alamamisti. 1/5 oraninda gibi istedigi vermislerdi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Yav arkadaşlar bugün hareket olacak degilmi, kapanışa az kaldı, ama gözümü kirpmadan bekliyorum. Sırf bu güne oynadım hareket olmaz sa çok kötü olur bak. Biri mum bulduk dedi diğeri çarşamba dedi. Sizlere inanıp para koydum.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Yav arkadaşlar bugün hareket olacak degilmi, kapanışa az kaldı, ama gözümü kirpmadan bekliyorum. Sırf bu güne oynadım hareket olmaz sa çok kötü olur bak. Biri mum bulduk dedi diğeri çarşamba dedi. Sizlere inanıp para koydum.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bugün de verdiler elimize...
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Gerçi endekste öyle ama hisse ile indikatörler birebir örtüşüyor. Bugün hem Çarşamba (takas sonu) olması hem Fed tutanakları olması akşam rüzgarı farklı olabilir. Yinede bilinmez tabi bu tahtacilar fake yapa yapa gaplaya zıplaya götürdüler. Vay be. Ytd.
    Endekste akşam rüzgarı başladı, akşam Fed faizde negatif eğilimli olursa yarın sabah akşam rüzgarı yonunde seyreder. Soda da çok şişmiş indikatorleri soğuta dursun. Soda bu yahu. Ytd.

Sayfa 186/899 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •