Sayfa 186/919 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. simdi dolar bazinda diplerde ise 8 lira iken nasil bir
    yerdeydide hergun ustelik mal sahibi olmadan gelip burda parasi dolar bazli beste birine lira bazli ucte birine inann insanlara laf sokuyordun.
    bu nasil ikiyuzluluk nasil bir cirkeflik, nasil bir celiskiler yumagidiir ,
    bu nasil bir piskinlik ve ujtanmazliktir.
    gram arlanman olsa birak gunde 15 kere krontu cilalamayi fiyat kazanc yok arge geyikleri yapmayi , insan icine cikmaman gerek.
    benim servet yatirdigim krontu senin gibi bir dengesiz cilaladigi zaman ben son derece rahatsiz oluyorum.

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

2. 7-8 lira iken bende de yüklü miktarda kront vardı ...

bundan sonra şirketi , ve Lütfi Beyi övmeye devam edeceğim!

3. seni de biliriz diğer köyden nasıl kovulduğunu.... ( hissenalizden )

4. Abiler ne yapiyonuz bir kamyon yazi yazmissiniz.

Eski defterler dürüldü kaldirildi. Bosverin eskiyi.

Yeniye gelecege odaklanalim.

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

5. bir insan bir seyi savunur , bir davasi olur onun icin mucadele eder ve cirkef insanlarla ugrasir , kazanirda, kaybederde.

senin davan ne behey utanmazlik abidesi behey yuzsuz?
    7 liradayken hergun bes kere tukaka ettigin , kufur ettigin sahiplerine laf sokusturdugun kront 30 lira olunca nasil olduda bulunmaz hint kumasi oldu?

forum ahalisi kusuruma bakmasin , bir gereksize gereksiz cevaplar vermek zorunda kaldigim icin.

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

6. hissenalizden de kufurlerin havada uçuştuğu sonrasında kovulan birisi kendileri yüzsüzlük arıyorsa aynaya baksın

7.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Abiler ne yapiyonuz bir kamyon yazi yazmissiniz.

Eski defterler dürüldü kaldirildi. Bosverin eskiyi.

Yeniye gelecege odaklanalim.

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben bir hesap yapıyorum bi şey yazıyorum ,sonra bana saldırıyor malum kişiler eski defterleri onlar açıyor

8. hissenin düşük olduğu zamanlar ... o zamanlar hisseanlizde 10 kişi haksız , sadece kendisi mi haklıydı .. zaten bu zat her zaman haklı hiç bir zaman haksız değildir her söylediği de doğrudur haaa ..sonra ne mi oldu

Kovuldu..

Sayfa 186/919 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •