Sayfa 186/1024 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. benim soru kaynadı yine sayfalar öncesinde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Kirmayin birbirinizi.
    Bolunurseniz bankacilar ham yapar hepinizi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, katarlıların tc'de aldığı bankalar devlet bankaları kadar sağlamdır diyebilir miyiz ?

Katar'ın kaynakları ve güçlülüğü ortada sonuçta.

Bu konuda fikriniz nedir ?

Teşekkürler.
    Sorunuz kaynamasın ,kendi görüşümü belirteyim başkaları katılmayabilir.
    2008 mortgage krizi öncesi dünyanın en büyük bankalarından birisi Citibank idi fakat devlet desteği olmasaydı çoktan batmıştı.Arkasında kaynakları güçlü bir devlet ve siyasi irade olan hiçbir banka batmaz fakat destek olmazsa kriz ortamında her banka batabilir.Önemli olan bankanın kredi portföy dağılımı ve kriz ortamında gerektiğinde destek görüp göremeyeceği.

4. Cool

250k altında 13.50 ve ustu goren bankalari yazabilirmisiniz

5.  Alıntı Originally Posted by Batu 46 Yazıyı Oku
    250k altında 13.50 ve ustu goren bankalari yazabilirmisiniz
    Aktif 13,76 mevduat karşılığı N Kolay Bono dışında yok şuanda.

6. Ben de cuma günü memorex forumdaşın paylaşımını görüp Istanbul'da bulunduğum ilçedeki Şekerbank şubesini aradım oran almak için fakat 12,75 üzeri veremiyoruz şuan için maalesef dedi. Buarada miktar milyon değil 460k idi Belki ondan da olabilir..

Ayrıca bir arkadaşım daha düşük mevduata Odea aynı şubeden 13,00 alabilmişken bana 12,50 üzeri veremedi bende gerek yok o zaman diyip 12,75 ile e-Turuncu'da devam ettim.. Bazen şubelerin böyle tutarsız oranları olabiliyor demek ki yada o şube o ay paraya toktur bilemiyorum sadece yaşadığım deneyimi aktardım, amacım kimseyi yalancılıkla itham etmek değil asla..

Düz mevduata aldığım en yüksek teklif 13,25 ile Fiba'ya aitti geçen hafta.. Fakat 100k eft limiti yüzünden taşımadım, bu devirde böyle bir limit çağ dışı, şubeden de 50tl eft masrafı istiyorlar en düşük..

Ayrıca T-Bank yeni müşteri pazarlıksız 13,00 ve Burgan temdit 12,95 idi..

Su anda en iyisi turuncu gibi hem de günlük işliyor bileşik getirisi de var.Tek handicap hersene nisan ayında düşüş oluyor 0.25 .0.50 bp kadar.

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    bu işlemde zarar diye birşey yok sadece vadeden önce paranızı almak için bozamazsınız çünkü içinde swap-forward işlemi var.Swaplı mevduatta tek banka da işlem biterken taşımalı swaplı mevduatta 2 banka kullanmak zorundasınız.Aradaki oran farkı ile elde edeceğiniz para sizi tatmin ediyorsa uğraşırsınız etmiyorsa swaplı yapar geçersiniz.Taşımalı swaplı mevduatı Abank,Akbank ve Finansbank yapıyor.Bir bankacının verdiği bilgiye göre Vakıfbank'ta yapıyormuş ama bilgiyi teyit etmedim.Saydığım bankalarla taşımalı swaplı mevduat pazarlığı yaparsınız ama önce (bugünler de tercih edilen euro olduğu için) dışarıya gidecek eurolar için bir başka banka ile pazarlık yapıp belirlemelisiniz ki ''ben şu oranı aldım bu durumda getiri ne teklif ediyorsunuz'' diyebilesiniz.
    Siz karşı banka olarak Hangileriyle çalıştınız, hangisinden Euro'ya daha iyi oran çıkıyor

Sayfa 186/1024 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •