şu saate kadar borsadan kazanamayan bu saatten sonra kazanamaz bilakis kaybeder nacizane ytd.. endeks yeşil kagıtlar kırmızı bu demektirki yolun sonu gözüküyor ..
şu saate kadar borsadan kazanamayan bu saatten sonra kazanamaz bilakis kaybeder nacizane ytd.. endeks yeşil kagıtlar kırmızı bu demektirki yolun sonu gözüküyor ..
kazanamayarak imkansızı başardım
şimdi de
kazanarak zoru başarmak niyetindeyim
nasip.
pardon
ykb için yazdığım şey yanlış başka hisse imiş o an baktığım.
özür dilerim.
İlişkili Taraf İşlemleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. Maddesi gereğince, ilişkili taraflarla
2020yılında gerçekleştirilen yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerin incelenmesi ve 2021 yılında gerçekleşecek benzer
yaygınve süreklilik arz eden işlemlerin uygunluğunun değerlendirilmesi amacıyla hazırlanan yönetim kurulu raporunun
sonuçbölümü aşağıdadır.Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemlerine İlişkin Raporun Sonuç Bölümü'Sermaye
PiyasasıKurulu’nun (SPK) Seri II.17.1 sayılı Tebliğ’in (Tebliğ) 10. Maddesine istinaden şirketimizin Arsan Dokuma Boya
SanayiVe Ticaret A.Ş. ile yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerinin 2020 hesap dönemi içerisindeki tutarının, kamuya
açıklanacakyıllık finansal tablolarda yer alan satışların maliyetine olan oranının ve hasılat tutarına olan oranının
%10’undanfazlasına ulaşması ve 2021 yılında da bu limitin üzerinde, aynı koşullarda ilişkili taraf işlemi
gerçekleşeceğininbeklenmesi neticesinde, işbu raporda' Şirketimizin 2021 yılında Arsan Dokuma Boya Sanayi Ve
TicaretA.Ş. ile yapılması öngörülen işlemlerin ve koşullarının önceki yıllarla uyumlu ve piyasa şartları ile
karşılaştırıldığındapiyasa koşullarına uygun gerçekleşeceği kanaatine varılmıştır.
-KAP-
sayın koçari küçük bir yatırımcı olarak sizi dikkatle izliyor ve takip ediyorum.müsade ederseniz bir konuda fikrinizi öğrenmek isterim.holdingler bu endekste ucuz kaldılar.enka f.k12.27-koçholding f.k 6.28-sabancı holding fk 4.58 defter değerleride enka d.d: 0.89-koç holding d.d:1.26-sabancı holding d.d:0.57 sizin daha önce sabancı holdingle ilgilendiğinizi çok ucuz bulduğunuzu biliyorum.fikrinizde bir değişiklik varmı.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla
Yer İmleri