Sayfa 186/330 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Tahtacının aklı çıkıyor 40 ın üstüne atacağım diye
    Bizi buraların hissesi olduğuna ikna etti artık beklentilerimi aşağı yönlü revize ediyorum,bu hisse 9 aylıkta 8-9 milyar kar yazacak olsaydı bunu balinanın biri alır götürürdu nasıl 20 den 40 a getirdi. Bilanço haftasına doğru bı hareket ya da bilanço ertesine sarkan hareket çeker. 4,5 milyar TL tahminimi 3,5 milyara çekiyorum ben fazla heyecan yaptım demek ki,bunun arkasından da çok fırsatı kaçırdım bu ay trend içinde olan şirketlerde beklemem daha doğru olurmuş,sonuca göre konuşmak kolay her işlem bir tecrübe kısa vadeci iseniz.

Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Bizi buraların hissesi olduğuna ikna etti artık beklentilerimi aşağı yönlü revize ediyorum,bu hisse 9 aylıkta 8-9 milyar kar yazacak olsaydı bunu balinanın biri alır götürürdu nasıl 20 den 40 a getirdi. Bilanço haftasına doğru bı hareket ya da bilanço ertesine sarkan hareket çeker. 4,5 milyar TL tahminimi 3,5 milyara çekiyorum ben fazla heyecan yaptım demek ki,bunun arkasından da çok fırsatı kaçırdım bu ay trend içinde olan şirketlerde beklemem daha doğru olurmuş,sonuca göre konuşmak kolay her işlem bir tecrübe kısa vadeci iseniz.
    Bu konuda size hak veriyorum ama şöyle bir çekincem yok değil bunu söylemek için biraz erken olabilir.

3. Hadi be kardeşim bıkmadın sallamaktan vermiyorlar demekki burdan birazcık yukardan salla yoksa ağacı kıracaksın

Bugün öğleden sonra üzebilirler belki

5.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Bu konuda size hak veriyorum ama şöyle bir çekincem yok değil bunu söylemek için biraz erken olabilir.
    Geç bile kalmış olabilirim düşününce,bugün 45 olsa içim sogumaz bu hissede alan kadar satan da var her seans sağ tarafta birini realize görüyoruz. Bi bank of kusar bı tacirler bı HSBC,ak üstünden alım oldu oldu kalkıyoruz yoksa tillah alan eden yok. Hacimler Ekim ilk haftası yüzde 10 yükseldi yine mal yedirdigi ile kaldı.

6. Fiyata takılı kalanlar unutmasınlar... Burası kurtlar sofrası..... Hisse koştura koştura yukarı çıktı bölünme sonrası.... Daha ne olacak... Hangi yatırım aracı düşmeden devamlı çıkıyor..... Elinde bedavanın bedavası mal taşıyanlar var.... 30 liradan 35 liradan alıp da yav tıkandı diyorsan oynadığın kumar tutmamış derim....

Borsa sabırlıların kazandığı bir mecradır...
    Işmen de bol sabırlar dilerim.... (2019 Yılı 800 Endex, 2 lira 45 kuruş Alım Fiyatı )

Bol kazançlar.
    Yatırım tavsiyesi degildir.

SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

7. 40.80 üstü bir haftalık kapanış şık olur..

Arkadaş bize kapak yapmış

Sayfa 186/330 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •