Durum duzelecek mi acaba??
Yoksa burada bosuna mi bekliyoruz??
Gelecegi bilemiyoruz, ongoremiyoruz..
OYAK nasil pisledi ise temizlemeli.
Kel Levent'i elime bi gecirsem diyen eminim bir cok kisi vardir.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.
http://share.matriksdata.com/shareMa...10231139151246
Endeksin onumuzdeki donem 2023 un ilk 5 ayindaki gibi duse kalka 200 gunluk emaya 6500-7000 araliginda bir yerlerde
ulasacagini dusunuyorum.
4400 - 8500 cikisinin duzeltmesi 1/3 veya 1/2 olmali en iyi ihtimalle..
Genel hava da yukselisi desteklemeyecek onumuzdeki donem.
Ekim 2028 Hayalî Senaryo
mersey : 5 yıl oldu hâla daha Ferbis arzını bekliyoruz, 5 yıldır hisse 23 lirada, 17'nci Gn Müdür değişti ama şirkette değişen bir şey yok, yıllarımızı çaldılar.
Finans_mt : Ben size 5 yıldır diyorum, eşşekler adam olur bu olmaz.
Dudu : Gundiler gitti, hayınlar, fesatlar gitti şimdi, de Afgan ve Suriler doluştu hisseye. Nijeryalılar da grup oluşturmuş hissederlermiş, onlar dökülmeden gitmez.
111222333 : 2039 Aralık hedefim 10 dolar artı kdv eksi ötv artı eksi yüzde beş bölü kurumlar vergisi.
2023 model Öküzgözü şarabı, Güz hasadı, 5 yıllık, Kalecikkarası ile beraber en favori yerli şaraplarım.
Pozitif : 7.5 lira olsun almayan kalleştir.
uzunvade87 : Tadımlık 850 bin lot aldım dün, yazlık pantolonumu gardolaba kaldırırken arka cebinde unuttuğum parayı buldum onunla aldım.
aks16: Pet mama satışlarımız nihayet başlamış 5 yılın sonunda, mamamızın markası Gibicibis Mamaları. Fenerbahçeli Cemil ve kaleci Muyer de kedi köpeklerini bu marka mamayla besliyor.
http://share.matriksdata.com/shareMa...10231153394996
3. defa deneniyor.
Cok cok kritik bir yerdeyiz.
Yukari giderse 22,20 beton gibi saglamlasir.
Asagi giderse 15 e, cizdigim kirmizi cizgi.(8.ve 9. ay gecen sene destek bolgesi var orada)
Dolar bazinda 0.50 dolar zamana yayilacaksa ve dolar da yukari gidecek ve 30 olacaksa ki 2 TL kaldi zaten.
Yer İmleri