2+1=3 4+1=5 üçe beşe bakılmaz demek burdan çıkıyor.Üçe beşe bakmıyalım asıl bakılması gereken rakam 3+1=4 .Yani atalarımız burda da anlamlı ve özlü bir söz söylemiş ezoterik bir şekilde bir sır iletilmiş bize.Üçe beşe bakmayın dörde bakın asıl önemli olan 3+1=4 dörtdür derken üçün birinin önemini şeetmişler.Bak yıllar sonra konuyu şimdi anladım.Artık o işte üçe beşe bakılmaz derken neden üç ve beş deniyor da başka rakam denmiyor diye yıllarca düşünmüştüm,elbet orda bir sır varmış,orda anlatılmak istenen üçün birinin önemi))))))))))
Bahçeli 3 kasım da memleketi seçime götürürken 3 11 sayılarını orda boşuna şeetmedi .Üçün birinin önemi o zamandan belliydi.Bahçeli orda bizi aydınlatmaya çalıştı ama bizde o kafa nerde.Bu kılıçdaroğlunun yüzünden ,onun kafası bu işlere basmadığından böyle hayati konulardan hiç bahsetmedi uyanamadık olaylara.Bahçeli öyle mi ,her fırsatta kafamızı şeediyor,sağ olsun memlekete çok faydalı bir lider.
Şaka bir yana hala ses seda yok.İlk maaşlar ayın 17 de yatacak hala bir aksiyon yok emekli maaşlarında.İlginç cidden ben az da olsa bir şeyler yapılır ümidindeydim ama sanırım reis muhalefetin haline bakıyor bakıyor ne gerek var ya vermiyelim ne olcak ki diyor.Eh haksız da sayılmaz.
Şimdi düşününce taban maaşı 13 yaparlarsa tüm taşlar yerine oturur.Artık adamlar daha ne desinler di mi.Du bakali ne olcak.7.5 dan alın size 13 diyecekler mi demeyecekler mi)))))Gerçi o 13 ü şimdi yapmazlar .Şimdi 11 yapsalar gelecek yıl hepiniz 13 alacaksınız bundan sonra deseler kim ne diyecek.Çok anlamlı bir hareket olur cuk oturur herkes 3 ve 1 in sırrına vakıf olmuş olur.
Yer İmleri