Sayfa 187/967 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. 5 gündür yazmiyor beklentin bittimi yoksa dostum

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

2. cezalidir yoksa yazmaz mı geminin kaptanı o. en son o terkeder burayı yalnız kağıt çok şık kapanış yaptı haftaya çok rahat 4 üstüne atacak gibi.

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by eskici Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kuzey Nerede yazmıyor

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Kuzeys ve sayın Aliatabey ceza aldılar galiba yokluklari belli oluyor en kısa zamanda geri dönerler inş.

4.  Alıntı Originally Posted by eaglexx Yazıyı Oku
    Sayın Kuzeys ve sayın Aliatabey ceza aldılar galiba yokluklari belli oluyor en kısa zamanda geri dönerler inş.
    Hakaret etmeden, karşısındakine hayvan adları soylemeden konussalardı ceza almazlardı..
    Umarım tekrarlamazlar

5.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Hakaret etmeden, karşısındakine hayvan adları soylemeden konussalardı ceza almazlardı..
    Umarım tekrarlamazlar
    Burada hisse sahibi olan çok değerli arkadaşlar var sayın Kuzeys ve Ali bey de bunlardan birileri ve tüm bilgilerini burada ky yararına paylaşımda bulunuyorlar sizinde burada hisse sahibi olmadığıniz ve yataş hissesi sahibi olduğunuzu anladım yazılarınızdan özelliklede bilanço ile ilgili sorular sorduğunuza şahit oldum ve gerekli cevaplar bilgiler dahilinde verilmesine rağmen ısrarla aynı soruları sormaniza anlam veremiyorum ve madem guvenmiyorsunuz ve hisse sahibi değilsiniz yazmaniza da gerek yok bu topikte.

6.  Alıntı Originally Posted by eaglexx Yazıyı Oku
    Burada hisse sahibi olan çok değerli arkadaşlar var sayın Kuzeys ve Ali bey de bunlardan birileri ve tüm bilgilerini burada ky yararına paylaşımda bulunuyorlar sizinde burada hisse sahibi olmadığıniz ve yataş hissesi sahibi olduğunuzu anladım yazılarınızdan özelliklede bilanço ile ilgili sorular sorduğunuza şahit oldum ve gerekli cevaplar bilgiler dahilinde verilmesine rağmen ısrarla aynı soruları sormaniza anlam veremiyorum ve madem guvenmiyorsunuz ve hisse sahibi değilsiniz yazmaniza da gerek yok bu topikte.
    Bu degerli Arakadaslar sordugum sorulara cevap verebılmıs degıl. Dedım ya.... Anca hakaret ile susturmaya çalışıyorlar...

Tekrar soruyorum... Belki biliyorsundur sen cevapla..

Şirket daha cok malı nasıl daha ucuza pazarlıyor... Bu başarının sırrı ne..

20 milyonluk finansal karın kaynagı ne

Sene sonu kar hadefı nedir? Sene sonu ıcım kac fk ıle hadef fiyat hesaplaması yapılıyor?

Bak baska bır arkadas gırmıs devreye o da kufurlu karikatür paylaşmış.... Benim yazdıklarım ıse kimseye hakaret ıcermıyor

7.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Bu degerli Arakadaslar sordugum sorulara cevap verebılmıs degıl. Dedım ya.... Anca hakaret ile susturmaya çalışıyorlar...

Tekrar soruyorum... Belki biliyorsundur sen cevapla..

Şirket daha cok malı nasıl daha ucuza pazarlıyor... Bu başarının sırrı ne..

20 milyonluk finansal karın kaynagı ne

Sene sonu kar hadefı nedir? Sene sonu ıcım kac fk ıle hadef fiyat hesaplaması yapılıyor?

Bak baska bır arkadas gırmıs devreye o da kufurlu karikatür paylaşmış.... Benim yazdıklarım ıse kimseye hakaret ıcermıyor
    Dediğim gibi buradaki arkadaşlar bildiklerini paylaşıyor lar sanırım bundan fazlasını ancak şirketi arayarak öğrenebilirsiniz 2. Çeyrek bilanço her şeyi ortaya koyar gorusundeyim.

8. http://www.biganinsesi.com/haber/777...alari-arasinda

Doğtaş ve Kelebek Mobilya, Türkiye’nin süper markaları arasında…

Türkiye’nin en beğenilen ve değerli markaları arasında yer alan Doğtaş ve Kelebek Mobilya, uluslararası bağımsız bir otorite olan Superbrands tarafından Türkiye’nin süper markaları listesinde yer alarak yeni bir başarı daha kazandı. 17 Haziran 2017 Cumartesi Saat: 10:50:15 20 0 0 0 0 0 0 Marka yönetimi ve pazarlaması konusunda başarı gösteren firmaların dünya çapında seçimini ve tanınmasını sağlayan Superbrands’in yürüttüğü çalışma doğrultusunda Doğtaş ve Kelebek Mobilya, Türkiye’nin süper markalarından olmaya hak kazandı. Superbrands Türkiye, 4986 marka arasından 1148 markayı “Superbrands kriterlerine” göre aday marka olarak belirledi. Bu markalar, konusunda uzman jüri tarafından değerlendirildi ve 300 marka halk oylamasına kaldı. Nielsen 300 marka için İstanbul, Ankara ve İzmir’de 18-56 yaş ve tüm SES gruplarında 1638 kişi ile yüz yüze görüşerek tüketici değerlendirmesini gerçekleştirdi. Tüm bu çalışmalar sonucunda hem Doğtaş hem Kelebek Mobilya, Türkiye’nin süper markalarından oldu. * Doğtaş Kelebek CEO’su Ersin Serbes, Superbrands’e ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: “Mobilya ve dekorasyon trendlerinin öncüsü Doğtaş, 45 yıllık marka yolculuğunun meyvelerini toplamaya devam ediyor. Kelebek markamız da 82 yıldır bu ülkenin en önemli markalarından biri. Bir marka yaratabilmek uzun soluklu bir yolculuk. Süper marka aday seçiminde şirketin teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırımlar, marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri büyük önem taşıyor. Biz bu alanların hepsinde hassasiyetle çalışmalar yürütüyoruz. Doğtaş ve Kelebek markalarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz. Markalarımızın başarısının uluslararası değerlendirme kuruluşu Superbrands tarafından tescillenmesinden gurur duyduk. Ustalıkla tasarladığımız ürünlerimizi hem yurtiçine hem de yurtdışında daha fazla duyurmak için çalışıyoruz. Aldığımız bu güzel sonuçlarla emeklerimiz taçlanıyor.” *
    Kaynak :Biganın Sesi*
    http://www.biganinsesi.com/haber/777...alari-arasinda
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 187/967 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •