Sayfa 187/928 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    adamın cv sine baksan türkiyeyi yönetir dersin ama konuşturduğunda iki koyun ver akşama gelirse iyi dersin ne yapalım bizdede bu şans var...şu hektaş yönetiminden gözü kapalı yönetici çeksek bundan iyi...yönetim ekibi beyin takımı çok önemli gözle görülür bir zaaf var ve düzelmiyor....paraysa para verin kardeşim düzgün yönetim olsun şirkete değer katacak...üç kruşa beş köfte olmuyor işte....küçük hesaplar pahalıya patlıyor....
    250 milyon kardan 68 milyon zarara gelmiş kimsede hesap sormadı, belliki eski bakan faruk celikin bu işte parmağı var, ve gelen de ucu ona dokununca susuyor adim atmıyor birşey yapmıyor.pis kokular var eski yönetimle eski bakan arasında, zaten faruk celik icin tarım bakanı olduğu donemde çok rüşvet yediğinden bahsediliyor vatandaş arasında.

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    250 milyon kardan 68 milyon zarara gelmiş kimsede hesap sormadı, belliki eski bakan faruk celikin bu işte parmağı var, ve gelen de ucu ona dokununca susuyor adim atmıyor birşey yapmıyor.pis kokular var eski yönetimle eski bakan arasında, zaten faruk celik icin tarım bakanı olduğu donemde çok rüşvet yediğinden bahsediliyor vatandaş arasında.
    allah beter etsin ne diyelim doğruysa...hemşerim beklemem o davranışı ama yinede yapmışsa allah yedirmesin....performans anlamında al birini vur ötekini isimler değişiyor ama başarı yok ortada....ülkede tarımın durumunu merak ediyorsan tarım hissesi gubrf ye bakmak yeterli bence....

3. Bela anmak istemiyorum ama bu hisse adamı kanser eder. Şu hisseden para kazandım aldım sattım. Tekrar aldım. Hâla kârdayım. Ama bu hisse dışında 4-5 hisse daha tespit etmiştim. O almadıklarımı alsaymışım çok daha fazla kazanmış oluyordum. Şimdi bunun yüzüne bile bakmazdım. Herşey kısmet. Hani kimsenin kısmetine mani olmak istemem ama bu hisseyi alma niyetinde olanlar bence gidin kardeşim aklı başında yönetilen kurumsal şirketlerin hisselerini alın. Bu hissenin yanından bile geçmeyin

4. adama sormazlar mı 4,2 milyar ciro yapıp 420 milyonu geçtim 200 milyon kar açıklayamıyorsan birşeyler yanlış gidiyor o zaman...üretim çeşitliliğini değiştirip pahalı olan ürünlere geçeceksin para etmeyen ürünleri üreterek hammallık yapmayacaksın....

5. teşvik var kredi kolaylığı var herşey var yatırım yapmak isteyen için proje üreten için....bizim uyuz faizler yüksek diyor...razi alındığında faiz oranları kaç ondan haberi yok ben söyleyeyim %20-22..üstelik kasada 40 milyon para ile 600 milyon dolarlık bir borca girdi şirket 5 yılda borcu bitirdi....iş yapmak isteyen için hiç bu kadar devlet desteği tarihte olmamıştır bu dönemi yönetim yatarak değerlendiriyor...hükümet daha ne yapsın cari açığa dönük yatırımlar öncelikli diyor bizim uyuz faizler yüksek diyor...vizyon yok şirkete bir çivi çakma isteği yok....performansa dönük maaş vereceksin belki bu dilden anlarlar....

6. 3 yıldır çözülemeyen bir maden ruhsatı işi var....bir rödövans yani madeni kiralama sözleşmesi var kozaa ile....kozaaya maden ruhsatı verilmiş ama kasaya kruş girmeyen bir sözleşme....ortada bir sözleşme var ama kazanan tek taraf nasıl oluyor bu iş....897000 ons altın rezervine sahip( 20 ton yaklaşık) olan maden ocağını kozaaya bedavaya veriyorsunuz verdiğiniz şirkete fetöden devlet el koydu....bu ruhsatı verenler neden hesap vermiyor kimin malını kime veriyorsunuz....bu konuda bizim şirket 3 yıldır birşey elde edemedi....biz edemiyorsak peşkeş çekenlerden hesap sorulsun yatırımcı vicdanı rahatlatılsın....boş beleş sonuçlanmayan mahkeme kararları paylaşılmasın yatırımcı ile.....

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    petrol fiyatları 20 dolardan 70 dolara çıktı bizim gubrf tınlamadı....üre fiyatları 160 dolardan 270 dolara çıktı bizim gubrf tınlamadı...kdv kalktı bizim gubrf tınlamadı.....dolar/tl 1 yıl 3,5-3,9 bandında daha çok 3,7 bandında hareket etti volatilite düşüktü bizim gubrf tınlamadı....neye göre hisse kar açıklıyor ben çözemedim neden etkileniyor çözemedim çözen varsa anlatırsa seviniriz....
    Bence bi şekilde içi boşaltılıyor, yoksa satışı iyi, kar yok, yine milletin hayalleri ile oynadılar, yazık,

8.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Bence bi şekilde içi boşaltılıyor, yoksa satışı iyi, kar yok, yine milletin hayalleri ile oynadılar, yazık,
    içi boşaltmak ne demek ortak...ben elde edeceği karı elde etmeyip güya çiftçiyi koruduklarını düşünüyorum ama bu bir işe yaramıyor ne kurtulan çiftçi var ne ucuza sebze meyve tüketen bir tüketici var nede halinden memnun yatırımcı...

Sayfa 187/928 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •