Rapor ve hedefler süper, nedense fiyat çok uygun anlamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rapor ve hedefler süper, nedense fiyat çok uygun anlamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Temel olarak bist in carpanlari en makul hissesi,karliliginda geçici faiz getirisi ongorulerek yuksek carpanla fiyatlamasina izin verilmese de faiz dususunun kismen duraksamasi,brut karlilikta ivmelenme hisseyi bu fiyatlardan cazip gosteriyor. Yabanci cikisi durdugunda bu seviyelerden maliyetlenmeler cazip getiriye aday
Bu kadar satis neden yedi cuma gunu cok mantiksiz
Tapatalk kullanarak iPhone
Oyak yatirim portfoyden cikarma haberi beraberinde uzun soluklu yabanci cikis baskisi vardi selale oldu,anhyt da dustukce dusuyor ikisinden de yabanci fiyata bakmaksizin verdi,nereye kadar devam eder bilmek zor temelde buralarda kalmasi zor ciddi yukari yonlu iskonto biriktiriyor, fonlarda da ciddi mal var sahipsiz tahta degil bi pozisyon degistirme baskisi var ustunde,ky da cok birikti son dususte kalkmasi zaman alabilir ama mutlaka degerine kavusacaktir
ilk çeyrek pirim üretimi geçen yýlýn ayný dönemine göre %40,8 artýþa iþaret etmektedir.
Oyak mal bosaltti,sonra dondu hedef portfoyden cikardi,sonra kar beklentidi dususu yayinladim bugun az kafa kaldiracakti ak yatirim hedef portfoyden cikardi. Bu kadar organize mal cakma az olur helal olsun
HÝSSE DEÐERLENDÝRMESÝ-Deniz Yatýrým, ANSGR-Anadolu Sigorta için hedef fiyatýný 217,50 TL, tavsiyesini "al" olarak korudu
Yer Ýmleri