TSGYO tavanda 2.78,hadi KUYAS sende çek,çekmezsen bile 3.29 geç...ytd.
Sende hala TSGYO varmı,vay uyanık,bu hisseyi bende geçen sefer 2.70 üstünden okutmuştum,tekrar 2.25 gösterdiğinde 2.30 damlamıştm,dün yarısını 2.50 göndermiştim,baktım 2.50 altına inmiyor beklemeye aldım,diğerinin yarısınıda 2.70 gönderdm,diğerleri elimde,50 K almıştım 12.5 K falan kaldı.
TSGYO,Pazar değişikliğine girmeden önce 2.54 den almıştım.Sonra 2.36 indi.Nakit olmadığından,Krediye de uygun olmadığından maliyet düşüremedim.Öylece kaldı elimde.Dün maliyetine geldi,Bugün de baktım 2.75 de takılıyor,Tamamını Verdim gitti.Alan hayrını görsün...Şimdi, oylum oylum selvi boylum Kağıdına sarıldım.Onda da 5.07 maliyet vardı.Dün 4.90 gösterdiler.Bugün 4.88..3.Vakte kadar 5.20 hareketini bekliyorum..Bakalım olacak mı...
Teyyare ile Varlık Fonu temas halinde haberleri geliyor.Onu 11.30 civarı uçururlarsa,Ondan inip, 2.03 civarı Kuyaşa girebilirim..
Şimdilik izliyorum...
....Arkadaşlar rücan 286 bin kaldı birincil piyasada satılacaktır yazıyor derinlikli izlediğim halde rücan fiyatlarını göremiyorum yani kuyuyaş r ekranlara gelmiyor bedemi sorun yoksa sizde göremiyormusunuz.
TSGYO yine tavan 3.04,ama ben 2.95 boşattım,iyi kazanç,şimdi sıra bunda ve etide...Borsa bugün sıkıntılı dolar 7.85.
Yer İmleri