hey gidi BİST heey... kimine kavun yedirdin...kimine kelek....bize keleği de çok gördün...
hey gidi BİST heey... kimine kavun yedirdin...kimine kelek....bize keleği de çok gördün...
KUTPO'nun 2014/ 9 aylık 52 milyon TL- 2105/9 aylık 18 milyon TL- 2016/9 aylık 37 milyon TL geldi. 9 aylık bilançolar genelde olumlu geliyor. Geçen sene 15 Temmuz darbe girişimi sonrası dönemde dahi 9 aylık bilanço gayet iyi geldi. Bu sene 9 aylık bilançonun geçen yıldan daha iyi gelmesi mantık olarak çok daha olası. Sanayi üretimindeki verilerin de olumlu çıkıyor olması güzel. Parlak gelecek bir bilanço bizi yine eski günlere taşıyacaktır. Umarım bilanço üzerinde alavere dalavere çevirmezler.
02.10.2017 02:30 | Son Güncelleme: 02.10.2017-0:34
Seramik tamam, yatırıma devam
Kütahya’da 50 milyon euro’luk yeni seramik fabrikası açan NG Kütahya Seramik’in Başkanı Erkan Güral, yeni yatırımlarla yola devam edeceklerini belirtti
NG Kütahya Seramik ve Porselen, yeni yatırımlar için kolları sıvadı. En son Kütahya’daki üretim tesislerine yenisini ekleyen firma, turizm alanında da yeni yatırımlara imza atıyor. Grup, faaliyet gösterdiği 5 alan dışında yeni alanlara girme planı da yapıyor.
NG Kütahya Seramik, Porselen ve Turizm Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, seramik, porselen, turizm, inşaat ve ambalaj faaliyetleri olduğunu belirterek, her iş kolunda yeni yatırımlarla yollarına devam edeceklerini söyledi.
Turizm grubunda Afyon ve Sapanca’da iki otelleri olduğunu, bunlara İstanbul’da Basın Ekspres Yolu’nda yeni bir otel ekleyecekleri bilgisini vererek, “Otelin işletmesi için Marriott zinciriyle anlaştık. Kaba inşaatı bitti. 450 odalı büyük bir kongre oteli olacak. Sapanca’da ikinci otel projemiz de var. Güral Sapanca Wellness’ın yanında yeni bir projemiz var. Yeni otel diğerinden bağımsız farklı bir konseptte olacak. Ayrıca Afyon’da da yeni otel planlıyoruz” dedi.
Robotik üretim
Kütahya’da asıl merkezlerinde sanayi yatırımlarının da devam ettiğini kaydeden Güral, “Bir buçuk ay önce seramik fabrikası yatırımını tamamladık. Adını 15 Temmuz Şehitleri koyduk. 50 milyon euro yatırım yaptık. Yatırım kararını darbe girişimininin bir gün sonrasında vermiştik. Farklı teknik seramikler yapıp yurtdışı pazarlarda satmayı hedefliyoruz. Robotik üretim sistemine sahip” diye konuştu.
Güral, porselende dünyanın en büyük üreticisi unvanını koruduklarını da vurgulayarak, “Üretimin yüzde 55’ini ihraç ediyoruz. Amiral markamız Kütahya Porselen. Amacımız kendi markamızı dünya pazarlarında bilinir hale getirmek ve ön plana çıkarmak. Bu konuda da başarılı olduk. 2017 yılı bizim için iyi geçiyor. 2018 yılı konusunda da iyimserim. Bu yıldan daha iyi bir yıl olacağını düşünüyorum” dedi.
Erkan bey güzel konuşmuş ama hisse fiyatına yansıması gerekli hep bana hep bana olmaz sayın erkan bey.....
Bu şirketin 100 de biri olmayacak hisseler 1 milyon kar yapıyor tavan tavan gidiyor ama bu hisse yerinde saymaya devam ediyor sürekli hisse yi bi bankadan satıp baskı yapıyor diğer bankadan sürekli sattıkları ni ve dayanamayip satan ların hisselerini alıyor yani sana bana ekmek yedirmemek için ne gerekiyorsa onu yapıyor tipik patron hareketi
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderim Tarihi
21.10.2017 09:32:44
Açıklamalar
18.09.2017 tarihli 53 No.lu özel durum açıklamamız ile duyurmuş olduğumuz ve Yönetim Kurulumuz'un 18.09.2017 tarih ve 2017/19 No.lu kararına konu; Kiraz Enerji Yatırım Üretim Ve Ticaret A.Ş.'nin 11.069.813,99 TL (onbir milyon altmış dokuz bin sekiz yüz onüç TL doksan dokuz kuruş) ödenmemiş 15.000.000.- TL. (Onbeş milyon Türk Lirası) sermayesinde, sahip oldukları her biri 100 TL itibari değerde toplam 150.000 adet nama yazılı paylarının tamamının 10.000.000 USD (onmilyon Amerikan Doları) bedel karşılığında, ödenmemiş sermaye borcu ile Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. ve Kazım TÜRKER'den satın alma işlemi onayı için Enerji Piayasası Düzenleme Kurumu'na yapılan başvuru onaylanmıştır.
Evet artık KUTPO'nun yeni bir iş alanı resmiyet kazandı. Yatırımcısını üzmeden bu işleri yapsa daha güzel olacak ama maalesef ızdırap çektiriyor..Sonu iyi olur umarım..
Yer İmleri