Sayfa 187/948 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. insan her an ekranda olamıyor ondan dolayı bazızaman fırsat yakalama şansı olmuyor denk gelirse biraz uygun fiyattan ilave yapmayı düşünüyorum.

LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Inşallah hayırlısı olsun Allah utandirmasin

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Amin iyi geceler

4. nasıl bir hisse bu alim diyorum ama hisse yukarı gitmesi gerekirken dusuyor almıyorum cekiniyorum ...bera 4 milyon kar etti %150 yukseldi 1 haftada...buna bakıyorsun beranın 3 katı kar etmis ama 2.35 ten dusus baslatmıs ve hala dusuyor ...bu hisseyi paralı bir spek kesfetmeli grafik bu kadar uygun olupta dusen kac hisse vardır borsoda ...bildigin canak var grafikte ..2.90 kırarsa canak hedefi katlayıp 5.20 lere kadar gidecektir ...ama paralı spek yok...mevcut spekte culsuz olunca hisse dusuyor kucuk yatırımcı satıslarını karsılayamıyor
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

5.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    nasıl bir hisse bu alim diyorum ama hisse yukarı gitmesi gerekirken dusuyor almıyorum cekiniyorum ...bera 4 milyon kar etti %150 yukseldi 1 haftada...buna bakıyorsun beranın 3 katı kar etmis ama 2.35 ten dusus baslatmıs ve hala dusuyor ...bu hisseyi paralı bir spek kesfetmeli grafik bu kadar uygun olupta dusen kac hisse vardır borsoda ...bildigin canak var grafikte ..2.90 kırarsa canak hedefi katlayıp 5.20 lere kadar gidecektir ...ama paralı spek yok...mevcut spekte culsuz olunca hisse dusuyor kucuk yatırımcı satıslarını karsılayamıyor
    Ah be kardeşim çulsuzluğu bir tarafa açlıktan nefesi kokuyor. Kimseye de para kazndırmıyor

6.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Ah be kardeşim çulsuzluğu bir tarafa açlıktan nefesi kokuyor. Kimseye de para kazndırmıyor
    spekte is yok belli gucsuz su gunluk en cok artan ilk 10 a hisseye baktıgımda tavanlı hisseler olsun digerleri olsun iclerinde silverden iyisi yok temel karlılık olarak ama fiyata bakıyorsun silver habire dususte...flap gibi bir hisse 2.90 dan 11 yapmıs kısa surede..bunun gibi iyi kar eden hisse surunuyor...spek kumda oynasa daha iyi spklik yapacagına
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

7. LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 2,06 gelme niyeti yok. 500. Lot 2.15 den gucaga verdiler

Sayfa 187/948 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •