Sayfa 187/377 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 3014 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

1. Dün gelen haberler genel olarak olumlu idi. Enerji endüstrisi anlamında gerçekten artık somut işler alınmaya başlandı. Daimler AG ile hala ilişkilerin devam ediyor olması da önemli. Şu an en önemli belirsizlik BORSİ. Orada bir çözüm umudu ortaya çıkarsa herşey çok daha farklı olur diye düşünüyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. Haftalık bir alıcı satıcı bilgisini verebilecek olan var mı.

Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    Haftalık bir alıcı satıcı bilgisini verebilecek olan var mı.
    https://pbs.twimg.com/media/DWvg_ejXkAE2lRc.jpg
    Ve onlar hile yaptılar, Allah da (onlara) hile yaptı. Ve Allah, (hileye karşı) hile yapanların en hayırlısıdır.

Ve onlar hile yaptılar, Allah da (onlara) hile yaptı. Ve Allah, (hileye karşı) hile yapanların en hayırlısıdır.

5. Ne belalı bir hisse bu arkadaş en son mardinli lafını etti eder etmez spk cezası geldi adama... sayas dokunanı yakmaya devam ediyor 😀😀😀

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. İyi satış yedi. Piyasalar kötü değil Allah'tan yoksa -5'leri görürdük yine.

Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Dün 1.71 e 40 bin Lot koymuş bekliyordu..sanırım 67 leri gormeden gitmecek ytd

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

8. İki gündür çok sinir bozucu hareket ediyor. Sindirme politikasının bir parçası olabilir. Sesli düşündüm sadece. Ytd

Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 187/377 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •