Sayfa 187/341 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    ne derler, beklenti önceden satın alınır.. du bakalım bir şeyler olcak gibi, gızışmaya başladı..

ben para kazandırdığı için sevgilerimi gönderirim, yoksa yolda görsem selam vermem..
    bılancoyu beklemıycek bu gıdısle aksama bıle gunluk satmadıgımıza pısman edebılır

2.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    bılancoyu beklemıycek bu gıdısle aksama bıle gunluk satmadıgımıza pısman edebılır
    ky nin para kazandığını görse kahrından ölür..

3. gıcı başı dağıldı yine..

4. bilanço ne zaman açıklanıyor.. belli mi..

5.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    gıcı başı dağıldı yine..
    Dostum sen teknikçisin ben pek anlamadığım halde grafiğe bakınca sanki sollamış gidiyor ne dersin? pek dağılacak gıçı başı yok gibi o hareketleri yapmazsa bizim gibi kerizleri silkeleyemez

6.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Dostum sen teknikçisin ben pek anlamadığım halde grafiğe bakınca sanki sollamış gidiyor ne dersin? pek dağılacak gıçı başı yok gibi o hareketleri yapmazsa bizim gibi kerizleri silkeleyemez
    yav gidiyor gitmesine de, bu kadar mı çok seven varmış bu hisseyi.. dökememiş daha..

7.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    yav gidiyor gitmesine de, bu kadar mı çok seven varmış bu hisseyi.. dökememiş daha..
    Bak dökmüş göccük yatırımcıyı ahanda burdaa https://t.co/rfXD6mFla5?amp=1

8. neyse daha vıcdansızlar var az önce emkel tavandan pat tabana dondu sanıyede bizimkıne kızmayak yapar mapar kalp var

Sayfa 187/341 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •