Sayfa 187/579 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 4630 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1. Payların Geri Alımı İçin Alt ve Üst Fiyat Limitleri
    Geri alım işlemlerinde her bir adet pay için ödenebilecek azami bedel 20,00-TL olarak belirlenmiştir ve bu tutarın altındaki her fiyattan pay alınabilecektir. Sermaye artırımı/azaltımı, kar dağıtımı gibi fiyat düzeltmelerine sebep olacak işlemler neticesinde geri alım için uygulanacak fiyat aralığı sabit kalacaktır.

2. Kastettiğim kararı yukarıya kopyaladım ortaklar. Bu kararın hisse değerine etkisi ne olur sizce. Akyatırımdan alımlar devam edermi sizce?

Alıntı Originally Posted by Mann Yazıyı Oku
    Kastettiğim kararı yukarıya kopyaladım ortaklar. Bu kararın hisse değerine etkisi ne olur sizce. Akyatırımdan alımlar devam edermi sizce?
    sn Mann, 20 tlnin üzerinde geri alım yapılamaz artık. epeydir geri alım zaten yapmıyorlar. en son fiyat 18 civarı mıydı neydi tam emin değilim şimdi, o zaman yapılmıştı bir miktar geri alım. hisse fiyatı buralarda iken gerek var mı geri alıma? bence yok. ikinci husus ise geri alım "her daim iyidir" denemez. çünkü dönem sonunda geri alımlar için kardan karşılık ayrılacak, yani firmanın karı ne ise, o kadar kar azalacak. geri alım "özel hallerde" başvurulacak bir işlem olmalı. yoksa herşey yolunda giderken geri bence saçma olur.

4. Teşekkürler Sn. cok400. Endeks düşerken, hissenin düşmemesini sağlayan bu alımlardı sanırım. Öte yandan haklısınız, kardan düşecek bir geri alım kimse istemez. Uzun vadede hisse fiyatı gerçeği yansıtmamış olacak, belki de hiç alım yapılmasa daha iyi.

5. Sabahtan bu yana 20.2TL ortlama ile 120bin lot alis, 116bin satis olmus. Alimdan islemler daha fazla olmasina ragmen hisse %3 asagida simdi. Sanirim asagi sert basip dokulenlerin malini aldilar bugun.

fiyat adımları 1 kuruş ama, sanki 2 kuruş gibi çalışıyor tahta. yoğun bir şekilde 2lik kademeler var. ilginç geldi bana.

7.  Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    fiyat adımları 1 kuruş ama, sanki 2 kuruş gibi çalışıyor tahta. yoğun bir şekilde 2lik kademeler var. ilginç geldi bana.
    20 den sonra 2 kuruş adımlar yanlış bilmiyorsam

SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by neonebu Yazıyı Oku
    20 den sonra 2 kuruş adımlar yanlış bilmiyorsam

SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    doğru hatırlıyorsunuz sn neonebu. 20den sonra 50ye kadar 2 kuruş adımlar. neden böyle şaşkınlık geçirdim bir an diye düşününce, 3 sebep bulabildim kendimce:
    1) yeni fiyat adımlarına tam alışamadım hala
    2) yataş ın 2X.XX li fiyatlarına alışamadım hala. hep X.XXli ve 1X.XX fiyatlara gidiyor aklım. 2X.XXli fiyatlar yataş için dün 1, bügun 2. yani son 2 gündür görüyoruz. inşallah 1X.XXli fiyatlara dönmeyiz de, artık 2X.XXli fiyatlara aşınalığımız pekişir.
    3) anlık izlediğim site aralarda 1li adımlar gösteriyor nedense. bu da şaşırmama sebeptir ayrıca. örneğin aşağıda alış kademelerinde 19,95 ve 19,93 bir de taban 16,15 gösteriyor.
    Son düzenleme : cok400; 03-10-2017 saat: 21:27.

Sayfa 187/579 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •