Sayfa 187/429 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu 2 gün öncekinin takası. Güncel takas varmu

Bu paylaştığınız iş bankasının iki iş günü önceki takası
    Bugün metro ve global satıcı idi.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Umut bagladigimiz spek kurumlari satmış , işimiz Allaha kaldi. Ytd

6. Adamın donunu alırlar donunu â—ï¸â—ï¸â—ï¸
    Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...AMİN.

7. metro nun büyük vurgundan sonra kağıdı brüt takasa soktuktan sonra küçük küçük alımları ve yüklü satışları vardı. ben o zaman her aldığında küfür ediyordum diğer insanlarda keşke yine alsa diyordu.. bakın aldıklarının neticesinde yine vurdu ky ye. çarşamba perşembe cuma pazartesi bu gün hep metro sattı. anlamadığım soru şu bu o.çoçuğu bu kağıttan ne istiyor ? 3 ay önce vurgun yaptın daha halen kağıdın yakasını bırakmıyorsun galip öztür bu kağıt ile derdi ne ?

ulan 3 ay senin yüzünden brüt takas yaptırdın brüt takas biter bitmez hiç akıllanmadan yine yaptın.

yasadan korkmuyor spk dan korkmuyor kul hakkından korkmuyor allah dan korkmuyor şeytan bunu görse tövbe eder

hani feto yapmıştı lan hani fetoydu ??? feto s...ksin sizi

8.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    metro nun büyük vurgundan sonra kağıdı brüt takasa soktuktan sonra küçük küçük alımları ve yüklü satışları vardı. ben o zaman her aldığında küfür ediyordum diğer insanlarda keşke yine alsa diyordu.. bakın aldıklarının neticesinde yine vurdu ky ye. çarşamba perşembe cuma pazartesi bu gün hep metro sattı. anlamadığım soru şu bu o.çoçuğu bu kağıttan ne istiyor ? 3 ay önce vurgun yaptın daha halen kağıdın yakasını bırakmıyorsun galip öztür bu kağıt ile derdi ne ?

ulan 3 ay senin yüzünden brüt takas yaptırdın brüt takas biter bitmez hiç akıllanmadan yine yaptın.

yasadan korkmuyor spk dan korkmuyor kul hakkından korkmuyor allah dan korkmuyor şeytan bunu görse tövbe eder

hani feto yapmıştı lan hani fetoydu ??? feto s...ksin sizi
    Helal olsun kardeşim, ağzına sağlık, it kenesi gibi yapıştı namussuz. Onun yüzünden aylar geçti boş boş.

Sayfa 187/429 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •