Sayfa 187/899 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. İnsanlar hisseler yukaridayken bu çoğu hisse için böyle diyeyim. Üst tarafta primli ya da çok yukselmisken alıp satma konusunda daha bonkör davranıyorlar yani alıp satması zigzag yaparken kolay oluyordur, elinde sonunda birsekilde düşecek diye. Ama gelgorelim ki bu kadar düştükten sonra öyle bir noktaya geliyorki satsan ya çıkarsa diyorsun, ya da yukarıda maliyet yapıldığı içinde bir umut çıkar diyorsun ve bekletiyor sistem seni. Bu seviyelerde donup kalıyor yatırımcı bir nevi. Ya aşağı daha düşerse ya yukarı kaçarsa diye. Uyuşturuyor heleki diğer hisseler parmak isirtiyor ki bundaki psikolojinin etkisi ekstra moral bozuyor. Sadece tek şirkete yatırım yapmayın portfoyunuzu endekste çeşitli karisimlara bolun derim. Tabi şuanda bu tarz yatırım seçmek için fiyatlar primli bunu birsekilde zamaninda yapmak daha uygun olurdu. Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Tek ihtiyaç olan sabir, portfoyunuzu bu kısmını görmeyin sakin olun.

3. 1 üye 0 ziyaretçi. Uzun zaman sonra böyle bir durumla karşılasiyorum. Topik topukladimi yoksa ��
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Kısa rallye ayak uyduramadı
    Düzeltmede öncü oldu
    Ne diyelim

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz, saygılarımla.

5. Bugün istediğim teyid gelmedi ancak beklemedeyiz hayırlısıyla...( Kırmızı fiat eğrisinin yeşile dönmesi önemli. )Ayrıca çubuk boyları uzamalı artık....
    Son düzenleme : yucin; 21-11-2019 saat: 01:19.
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

6. Bu başlığı şu anda 13 kişi okumaktadır. (1 üye ve 12 ziyaretçi)
    ----------------------------------------------------------------------------------

yucin, spenc, 666, BARBA, NSHYDN, TYPHOON20, Oralet_Osman abilerim nerelerdesiniz?
    Satıp çıktınız mı? Buralarda tek kaldım sanırım

7. Hocam sen nerden ciktin yahu 😄 hiç hesapta yoktun. Diğerleri muhtemelen 12 ziyaretçi arasındadır.

8. ben güzel güzel izliyordum formu, tek kalınca korktum

Sayfa 187/899 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •