Sayfa 187/1006 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Ben vergi mükellefi olduğum için bana farketmiyor muafiyet olayı ama emekli ya da işsiz olup kenarda param olsaydı o 50bin tl muafiyeti sonuna kadar sömürürdüm.

ytd

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben vergi mükellefi olduğum için bana farketmiyor muafiyet olayı ama emekli ya da işsiz olup kenarda param olsaydı o 50bin tl muafiyeti sonuna kadar sömürürdüm.

ytd
    Az biraz da devlete versen cebin delinir...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben vergi mükellefi olduğum için bana farketmiyor muafiyet olayı ama emekli ya da işsiz olup kenarda param olsaydı o 50bin tl muafiyeti sonuna kadar sömürürdüm.

ytd
    50bin muhafiyat kupon faizi için ,2038 den once cıkış yaparsanız beyanname vermeniz gerekiyor.kur degerlemesi ve kazanç vergi için hesaplanıyor

4. orta vadeli programda 2021 senesi ortalama döviz kuru 9 civarı mı şimdi?

5. OVP’de kur öngörüleriyle ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan Garanti BBVA Yatırım Direktörü Tufan Cömert, “Bu yıl USDTRY ortalaması 8,30 alınmış. Sene başından bu yana ortalama 8,07. Bu durumda bugünden sonra kurun ortalamada 8,80 olması lazım” tespitini paylaştı.

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    50bin muhafiyat kupon faizi için ,2038 den once cıkış yaparsanız beyanname vermeniz gerekiyor.kur degerlemesi ve kazanç vergi için hesaplanıyor
    Evet kupon faizi için diye belirtmeyi unutmuşum. Çıkmaya niyetim olmadığı için gözümden kaçmış

7.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    OVP’de kur öngörüleriyle ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan Garanti BBVA Yatırım Direktörü Tufan Cömert, “Bu yıl USDTRY ortalaması 8,30 alınmış. Sene başından bu yana ortalama 8,07. Bu durumda bugünden sonra kurun ortalamada 8,80 olması lazım†tespitini paylaştı.
    Güzel noktayı yakalamışlar. Ancak bu hesapları TCMB de yapan kadroların ağırlıklı ortalama hesabı yapabildiğinden emin değilim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    eğer Alternatifbankta ( katarlıların ) vov hesabınız yoksa ; 19,5 + 0,5 = 20 alabilirsiniz. 90 gün geçerli bir hesap. Esneklik isteyenler iyidir. Biraz detayı fazla ve uyanık olmanız lazım. Her an kekleyebilirler ! Ama finansal bilginiz iyiyse , size şapka çıkarırlar.

Şu anda burgan dijital de 19,60 veriyor . benim bu bankalarda şu anda hesabım yok. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Burgan boşta kalan para hesap edildiğinde 19 altı. Saçmalık tamamen. Alternatif de öyle mi? Masraf o bu şu...

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 187/1006 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •