Sevgili Yatırımcı Dostlarım; şimdi Kchol, Sasa vb. şirketlerin patronlarının ne kadar dürüst ve şeffaf oldukları ile ilgili güzel yazılar okuyorum. Ülkem ve o şirket yatırımcıları ile gurur duyuyor mutlu oluyorum.
Ben birazcık Gsdho aldım diye çevremdeki dostlarım " ne işin var o kan emiciler, üç kağıtçılar, ..." söylemediklerini bırakmadılar. İnanıyorum ki şirket sahipleri ve ilgili departmanları kendileri ile ilgili her yazıyı okuyor ve patronlarına aktarıyorlar. Konunun uzmanları da şirket profillerini incelerken patronun güvenilirliğini de mutlaka ekliyorlar. Acaba diyorum bu yaftayı, bu ve benzeri (Pnsüt, Eplas) şirket sahipleri nasıl üzerlerinden kaldırabilirler. Hangisi olmak isterdiniz diye kendilerine soruyorlar mi? Yoksa burada teknik analiz, uluslararası araştırma, haber atan değerli arkadaşların yazdığına göre herşey 10 üzerinden en az 9 puan. Tek eksik patrona olan itimat! O da kendi ellerinde diye düşünüyorum.
Rahmetli Hüseyin Nihal Atsız' ın " Vaktiyle bir atsız varmış... derlerse ne hoş! Hangi ruh anılmakla olmaz ki sarhoş?'"
Hepimiz bu fani dünyanın birer meçhuluyuz. Önemli olan güzel anılmak değil midir? Var ise bir sıkıntımız onu da çıkıp açık açık anlatmak...
Herkese iyi pazarlar...[emoji1250][emoji191][emoji3478]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri