Artan

38,72 10 15:54
156,20 10 15:53
145,20 10 15:39
13.620,00 9.99 15:53
114,70 9.97 15:53
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 15:53
84,60 -10 15:54
14,64 -9.96 15:54
74,90 -7.07 15:53
28,96 -6.58 15:53
Azalan Hisseler

İşlem

8.533.254.415,25 15:54
6.244.506.181,75 15:54
5.047.324.103,71 15:53
4.875.401.796,25 15:54
4.543.594.654,40 15:53
Tüm Hisseler
Sayfa 187/944 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Viop LII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İlk rapor Hsbc den bu arada.
    Yıllık ve çeyreklik olarak tahmin edildiği üzere otomotiv, havacılık, perakende, bankalardan Akbank karlarını artıracak olanlar şeklinde tahmin.
    Ereğli 3 M üstü zarar diyor.
    Çok farklı tahminler olabilir bu dönem raporlarda kur etkisinden dolayı.

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Başkan yardımcısı eski üyelerden ise olumlu olur.
    Şahap zamanı zamanelerinden miydi

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bütün bu son birkaç senede piyasayı regüle edeceğiz diye kalkışılan cinliklerin kaynağı olduğu söyleniyor.

Zeki bir adam olduğu kesin. Ama sistem kedi yumağı gibi karıştıysa nedenlerden biri olduğu da kesin..

3. Eski politika savunucusu birinin istifası ve IMF spekülasyonu bugün ki başlıklar.
    Kolay gelsin herkese.

4.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Eski politika savunucusu birinin istifası ve IMF spekülasyonu bugün ki başlıklar.
    Kolay gelsin herkese.
    Hakkını yemeyelim eski politika savunucusu olduğunu sanmıyorum. Sadece "faizler düşürüleceeek, düşür" emrini alınca bunu nasıl yaparız sorusuna cevap arayıp sistemi zorlamıştır. Bazı yerler kırıldı döküldü tabi olacak o kadar "collateral damage!"

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Eski politika savunucusu birinin istifası ve IMF spekülasyonu bugün ki başlıklar.
    Kolay gelsin herkese.
    emrah şener eski politika savunucusu diye basitçe yaftalanabilecek biri değil, tam bir genius, hafize kadar yüksek bi kariyeri yok bankacılıkta, ama daha zeki olduğu kesin bence, 2016 merkez bankasına girmeden önce son işi bank of america- yapılandırılmış ürünler grup başkanı, KKM ardındaki beyin emrah şener.. 2021 dolar saldırısını durdurup KKM ile 18 ayda seçime kadar kurları sağ salim getirmeyi başarmasından dolayı leş tayfa haklı olarak kendisinden nefret ediyor..

istifa falan yokmuş.. inşallah olmaz da

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    emrah şener eski politika savunucusu diye basitçe yaftalanabilecek biri değil, tam bir genius, hafize kadar yüksek bi kariyeri yok bankacılıkta, ama daha zeki olduğu kesin bence, 2016 merkez bankasına girmeden önce son işi bank of america- yapılandırılmış ürünler grup başkanı, KKM ardındaki beyin emrah şener.. 2021 dolar saldırısını durdurup KKM ile 18 ayda seçime kadar kurları sağ salim getirmeyi başarmasından dolayı leş tayfa haklı olarak kendisinden nefret ediyor..

Şu seçim kaybedildikten sonra böyle zırva yorumların alayını banane sallayıp dursunlar işte diye görmezden geliyorum.Halk bu politikayı seçimle onayladı sonuçta .Ne yaparsa yapsın hükümet hakkıdır.Ama kör göze parmak soka soka cahil cühela aklımızla alay etmeyi kesin.

Tüik ile yapılan hırsızlık ardından yüksek enflasyon ve düşük mevduat faizi doları istediğin an hareketlendirerek servet ttansferi yapıldığı açıkca ortada.Bu sadece yandaşlara sermaye transferi değil.Bir ülkenin geleceğini kontrol etme sevdasıdır ki an itibarı ile başarıya ulaşmıştır.Cengiz inşaat ın sahibinin telefonda nillete sövdüğü konuşması aslında adamın net biri olduğunun göstergesi.Ne düşünüyorsa onu söyledi.Bu aklı evvlerde yok ezan bayrak yok süper zeki akademisyen KKM falan diyerek kafa ütüleyip bizi keklemeye çalışıyor.Gidip kiralık aklınızla kendi cenahınızla başşak geçin zırtapozlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

Dediklerinde haklı olabilirsin , ben kendisini tanımıyorum.
    Piyasa algısı bu yönde, mevcut başkana gelince ; kendisi benim gözümde hayal kırıklığı maalesef üstat.
    Amerika’dan gelen birinin herşeyim iletişim olduğunu bilmemesi ve ilk günden itibaren piyasa oyuncularına toto oynatması benim gözümde naçizane bütün cv sini çöpe attırıyor.
    Muhteşem olabilir ama iletişimi maalesef problemli.
    Her zaman dediğim gibi, kim bu ülke için bir çivi çakarsa Allah razı olsun.
    Asels ler içimde kaldı bu arada.
    Kısmet.

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Dediklerinde haklı olabilirsin , ben kendisini tanımıyorum.
    Piyasa algısı bu yönde, mevcut başkana gelince ; kendisi benim gözümde hayal kırıklığı maalesef üstat.
    Amerika’dan gelen birinin herşeyim iletişim olduğunu bilmemesi ve ilk günden itibaren piyasa oyuncularına toto oynatması benim gözümde naçizane bütün cv sini çöpe attırıyor.
    Muhteşem olabilir ama iletişimi maalesef problemli.
    Her zaman dediğim gibi, kim bu ülke için bir çivi çakarsa Allah razı olsun.
    Asels ler içimde kaldı bu arada.
    Kısmet.
    Kısmetten öteye yol yok dostum... Bayadır sizin takibinizdeydi Mart gibi sizinle konuşmuştuk.

Sayfa 187/944 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •