Bencede guzel. en azindan somut bi soylem var
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su an da izliyorlar. Bakalim ne tepki verecekler diye . Beklemedeler
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Misafirim geldi müsait olunca habere detaylıca bakacağım ama benim heyecanımı akdi ********ler .
Haber bizler için umut ışığı. Ama ne baba haberler gördük ki tepksiz kaldı kâğıdımız. Yarın eksi açarsa şaşırmam 😄
Ancak bu gelişme bizleri biraz daha diri tutacaktır, en azından uzun zaman sonra da olsa somut bir adım atıldığına ilişkin güzel bir gelişme.. göreceğiz bakalım nasıl olcak. Umarım güzel şeyler artık dahada uzakta değildir bizi bitirdiler çünkü.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Katiliyorum calla yarinda - eksi acarsa sasirmam yemin ederim 4.500.000 Cok buyuk bir para degil 200.000.000 yaninda insallah herkes zarar ini cikarir bir an once Allah herkesin Yardimcisi olsun YTD
Alacaklarının nerdeyse 50 de 1 ini tahsil etmişler... Bunun faizi nerede??? Vergisi nerede??? Sizde yani Taco ve Doruk da gayrimenkul ne varki kalan 200 milyon alınacak? Ne devasa proje yapacaksınız ki bu para tahsil edilecek??? 4.5 milyonu ne amaçla kullanacaksınız? Acaba patron hisse akımında kullanır mı bu parayı?
Dürüst olmak gerekirse çok daha kapsamlı detaylı akla mantığa uygun bir açıklama beklerdim...
Akpaz olarak bu paralar taco ve Doruk gıdaya nakit aktarılırken dönüşünde sadece faiz hariç 50 de 1 ini tahsil ediyorsun geri kalan ana para ise yıllara yayılacak daha proje aşamasında bile değil. Ben olumlu görmüyorum zaten olumlu olsa emin olun bugün haber düşmeden tavan kapatırdı...iyi tarafı lütfedip haber göndermişler ölmedik ama yaşamaya gayret ediyoruz minvalinde açıklama olmuş...
Vergi ve faiz işlerinden anlamasam da bu konularda sıkıntı var gibi ama onca yanlışa rağmen hisseye her türlü pozitif yansıması olmalı en azından dediğim gibi batma gibi bir durum şu aşamada yok bahsedilen gayrimenkul işleri ne ise onu görmek lazım yani çok uzun vadede ise yarayacak bu arada patron hisse almaya başlar ya da pazar değişikliği başvurusu olursa ne ala ...
Bir nebze de olsa umut var zaman sorunu olmayan için çünkü fiyat kelepir bu saatten sonra ky olarak bu fiyatlardan satmak mantıklı değil en azından çözüme dair bir adım var bakalım hisse fiyatına etkisi ne olacak sabah ola hayrola gönlümden geçen tabii ki tavan serileri ama geçmişini düşününce ne desem havada kalacak....
Yer İmleri