Sayfa 188/799 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 6387 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. Dinden soğutmaya devam ediyorlar...cok söylenecek var da ney se ....cıkıp da 3 de 1 fiyata işlem gören hisse mi toplarım demeyi gec borsa 1 cakıyor bunlar 4 cakıyor....

VKİNG

2. Bu hissede acığa satış ne kadar yapmışlardır görebilen var mı

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. yanlış anlamayında adamlar sahtekar diye sen niçin dinden soğuyorsun okadar cılızmı dinin imanın kazansaydın imanınmı güçlenecekti nekadar saçma sözler bir müslümanın söyleyemeyeceği şey bunlar yapmayın kardeşler iman okadar ucuzmu

4.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Dinden soğutmaya devam ediyorlar...cok söylenecek var da ney se ....cıkıp da 3 de 1 fiyata işlem gören hisse mi toplarım demeyi gec borsa 1 cakıyor bunlar 4 cakıyor....

VKİNG
    Ticari menfaatler üzerinemi le sizin dininiz hangi dine mensup sunuz? Siz 1 e bin verecegiz dinini degiştirirsen diyen olursa nasılsa bu dinden soguduk deyip başka bir din emi ısınacaksınız ? Ondan sonra kalkıp din ticareti yapıyor diye milleti eleştiriyorlar hangi din e mensup sunuz bilmiyorum ama yüzüne tükürüleceklerden olmaya dogru gidiyorsunuz yazıklar olsun

5.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    yanlış anlamayında adamlar sahtekar diye sen niçin dinden soğuyorsun okadar cılızmı dinin imanın kazansaydın imanınmı güçlenecekti nekadar saçma sözler bir müslümanın söyleyemeyeceği şey bunlar yapmayın kardeşler iman okadar ucuzmu
    Hocam siz yanlış anladınız ..haşa..bir müslüman Allah c.c den hic bir zaman ümüdini kesmez ....benim demek istediğim en cok biz bunlardan beklerdik hissesinin arkasında durmalarını şuan 3 de 1 fiyatına işlem görüyor ben hissemi topluyotlrum diye bir şey var mı kac yılın da halka arz oldu hep dip hep dip calışmış kacdan halka arz oldu bu hisse bir ansan 7 yıl elinde ttutup bu fiyattan satmasını mı bekliyorlar ne zaman hisselerinin arkasında duracaklar..ahlardan vahlardan sonra mı...

VKİNG

6.  Alıntı Originally Posted by nio Yazıyı Oku
    Ticari menfaatler üzerinemi le sizin dininiz hangi dine mensup sunuz? Siz 1 e bin verecegiz dinini degiştirirsen diyen olursa nasılsa bu dinden soguduk deyip başka bir din emi ısınacaksınız ? Ondan sonra kalkıp din ticareti yapıyor diye milleti eleştiriyorlar hangi din e mensup sunuz bilmiyorum ama yüzüne tükürüleceklerden olmaya dogru gidiyorsunuz yazıklar olsun
    Tamam kardeş niyetimiz yanlış anlasşıl maya doğru gitti ...tükürmeye kadar götürmeyelim

VKİNG

7.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Hocam siz yanlış anladınız ..haşa..bir müslüman Allah c.c den hic bir zaman ümüdini kesmez ....benim demek istediğim en cok biz bunlardan beklerdik hissesinin arkasında durmalarını şuan 3 de 1 fiyatına işlem görüyor ben hissemi topluyotlrum diye bir şey var mı kac yılın da halka arz oldu hep dip hep dip calışmış kacdan halka arz oldu bu hisse bir ansan 7 yıl elinde ttutup bu fiyattan satmasını mı bekliyorlar ne zaman hisselerinin arkasında duracaklar..ahlardan vahlardan sonra mı...

VKİNG

güzel kardeşim bu adamlara nekadar küfür etsen azdır o başka mesele

yanlız aldığın hıssenin varlıkları nekadar borcu nekadar hiç baktınmı küçük yatırımcı bunlara hiç bakmaz yok defter değerinin 3 te 1 inden işlem görüyor diye yapışıyor yahu kardeşim piyasada okadar aç kurt varki onlar almıyorda bi uyanık senmisin onlar niçin almıyorda sen alıyorsun 400 bin lotla % 9 düşer nasıl olsa sahip çıkan yok hain içerdense kapı kılıt tutmaz der bir büyüğümüz bilmem anlata bildimmi

8. Zaman konusun da sıkıntımız yok.. tekniğe göre kademeli alışa devam ...
    Bu spek biraz sert ..yeni giren arkadâşlar hoş geldiniz ...her zaman parazınızı 3 parcaya bölüp ...kademeleri güzel ayarlayın
    VKİNG

Sayfa 188/799 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •