eyvallah hocam zatem kim olduklarını çözdük. Grup halinde hareket ediyorlar bunlara 1-2 cümle ezberletilmiş devamlı tekrar edip duruyorlar.
Direk bana hitab etmezlerse cevap yazmam. Kendileri ne isterlerse yazsınlar.
Ama ben patronun değil spekülatörün , yada patronla ters düşen bir kuzenleri var. Selçuk Yaşarın yeğeni , Serhan mı ne , yada bunun adamları olduğunu düşünüyorum.
Almışlar görevi yapmaya çalışıyorlar ama keşke birşey bilip yapsalar bu görevi. O zaman daha etkili olabilirler.
Yani Yaşarın diğer şirketlerini borçtan vurabilirler de bari petun için de aynı argümanı kullanmasalar. Baksana petunun borcunun kaç olduğunu bile doğru yerden bakamıyorlar.
Papağan gibi 100 milyon borcu var 200 milyon borcu var deyip duruyorlar. O zaman git petkime bak kaç milyar borcu var , THY , Pegasus , tüpraş bunların milyar usd seviyesinde borçları var bunlar da mı batacak.
Bilanço okumayı bilmiyorlar , neye nasıl bakacaklarını bilmiyorlar tutturmuşlar batacak da batacak.
Herhalde kağıt buralarda dursun da iyice toplayalım istiyorlar. Bir de kendilerini ele veriyorlar. Biri diyor el mi yaman bey mi yaman göreceğiz , diğeri de diyor ki boşuna uğraşma KY bu kağıdı zıplatamaz. Yani bu itiraftır , bu kağıdın spekülatörü biziz yada bizim ağa babalarımız , bizden izinsiz bu kağıt yükselmez.
Hadi bakalım görelim ne kadar yutacaklar.
Yer İmleri