Sayfa 188/597 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Neyse ben hiçbirşey bilmiyorum(!).Sadece söylediklerim doğru çıkıyor.Acemi şansı işte.ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    2.4... lı rakamlara gelirse neyim var neyim yoksa alacağım diyen bir arkadaş vardı.Çok olmadı 3 günde buyur.
    Performansını görelim.
    Portföyümu nakite geçirdim geçen Cuma. 2.4'lı rakamlar demedim. 2.40. Neyim var neyim yok demedim. Portföyüm ile dedim. Bekliyorum 2.40'ı. Getirsinler. Elbette bu aptallık sona erecek. Sabır sabır sabır. Biraz da saygı tabi hem size hem diğer arkadaşlara. Birbirinizi yemeyi bırakın artık. Para kaybediyoruz en azından saygınızı kaybetmeyin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Bu ters hareketler buyuklerin carpismasindan baska bir sey olamaz (I.T,SANKO) Anlasilan onlar istemedende bir sey olmayacak.Yada yonetimin devreye girip alim yapmasi ancak bu gidisata son verebilir.Kaziga oturtmak ancak o sekilde olabilir.Ekranin kapatilip bakilmamasi gereken bir hissedeyiz.Ben sahsen artik oyle yapacagim.Menfaatleri gerektirmedigi surece hisseyi yukseltmeyecekleri anlasiliyor.y.t.d

SANKO da kafayi yemis galiba,ben zarardaysam sizlerde bedel odeyin der gibi kinlenmis vaziyette adeta bizlerle beraber kendi kendinide sokuyor.
    Bu bilanco ve gelecek beklentilerinden sonra bu denli mal bosaltmanin baska aciklamasi olamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by YusufYeksan Yazıyı Oku
    Portföyümu nakite geçirdim geçen Cuma. 2.4'lı rakamlar demedim. 2.40. Neyim var neyim yok demedim. Portföyüm ile dedim. Bekliyorum 2.40'ı. Getirsinler. Elbette bu aptallık sona erecek. Sabır sabır sabır. Biraz da saygı tabi hem size hem diğer arkadaşlara. Birbirinizi yemeyi bırakın artık. Para kaybediyoruz en azından saygınızı kaybetmeyin
    Açın topiği şöyle bir okuyun biz bize saygısızlığın kralını yapanlara çok saygılı davrandık.Ne hakaretler olan bir ton yazı da silinmiş.Bazıları da hala duruyor.

Bu tahtada yapıldığı gibi bir manipülasyonun yapılması ciddi finans bilgisi gerektirir.Bunu yapabilme kapasiteleri olanlarda herkes tarafından bilinir.Burada eli olanların diğer icraatlarına bakıp bunu anlamak görmek isteyene zor değildir.

Mesela burada bağı olanlardan birinin tahtasında aynı şekilde yatırımcı isyandadır.

Bir diğerinin iştiraki hissede açın bakın bakalım kaç kez devre kesici uygulanmış Spk ne cezalar kesmiş.

Ben burada hep biz dedim ne yaptımsa yatırımcı olan herkes için yaptım.Karşılığında bir ton laf yedim.Ama bundan sonra her koyun kendi bacağından asılır.Kimsede bu düşüncem için beni eleştiremez.Çünkü bilgi falan paylaşmak bişey yazmak çok uzun zamandır bu topicde içimden gelmiyor.Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. hani dedikya birşeylerin ayak sesleri diye bir kaç ay sonra kokusu çıkar. olay sanko olayı yok gedik yok i.t. olayı değil şirket boyundan büyük yatırımda piyasa durgun bütün çimento şirketleri ihracata yöneldi ordada kar marjı düşük ğibi zaman herşeyin ilacı inşallah iyi olur. ytd.

6. Hadi bakalım gençler
    Yeni hafta yeni heyecan
    Anketimiz de çok ilginç sonuçlar var
    Bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin...
    Hem oy verme bir vatandaşlık görevidir.....

http://www.hisse.net/topluluk/showth...96#post3173296

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

7.  Alıntı Originally Posted by tekin71 Yazıyı Oku
    hani dedikya birşeylerin ayak sesleri diye bir kaç ay sonra kokusu çıkar. olay sanko olayı yok gedik yok i.t. olayı değil şirket boyundan büyük yatırımda piyasa durgun bütün çimento şirketleri ihracata yöneldi ordada kar marjı düşük ğibi zaman herşeyin ilacı inşallah iyi olur. ytd.
    Dediğin ima ettiğin ayak sesi bilanço değilmiydi?Öyleydi.

Bu hissede olan bitenlerin belli ki şirketin finansal durumu ile hiç alakası yok.Hele şu gün bu daha da bariz ortada.Aynı burada yaptığın şu piyasa muhabbetleri 7 liranın altında birileri şakır şakır GARAN satarken de vardı.Bankalar batıyordu aç bak bakalım ne olmuş sonra.

Maşallah nasıl bir topicse bizim dışımızda herkes her şeyi çok iyi biliyor.Düşecek diye grafik koyan yükseldi mi biliyor.Şirketi kayyuma devredenler bugün biliyor.Bilanço kötü gelecek diyenler bugün biliyor.Valla bende bunlar nasıl olabiliyor onu hiç mi hiç bilemiyorum.Ondan sonra en çok ağlayan arkadaş fiyat veriyor maşallah o da biliyor.Aklı olan bu topicten uzak dursun diyorum bende.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Cevap yok,gören görüyor.konuşmaya gerek yok,görüyorsunuz.ytd.

Sayfa 188/597 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •