Sayfa 188/969 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    İlş girişim daha evvel noreply söylemişti bir hissedarla mahkemelik ve onun hisselerine rehin koydurmuş iş girişim
    bugün bir haber geldi sanırım karşı taraf dava açmış reddedilmesi bekleniyormuş içeriğini bilmiyorum
    Dikkatinizi çekmiştir sanırım, adamın ismini dahi yazmamışlar, A grubu pay sahibi denilmiş, sadece mahkemelik değil kavga boyutuna gelmiş bir ilişki söz konusu.
    Kap'taki açıklamanın enteresan bir boyutu daha var, mahkemeye aksetmiş bir konu için " bir şey çıkmaz bundan " açıklaması yapılmış. Açıklamalarında çok itidalli davranmaya çalışan bir yönetim için sıradışı bir yaklaşım.

Kim kimi zarara uğrattı acaba? İçyüzünü bilmiyoruz. Basına yansıyan mal kaçırma haberleri, şirketin bu konudaki kesin tavrı kurucu ortağı işaret ediyor.

Şirket zarara uğratıldıysa bizim de payımıza bir şeyler düştü, haberiniz olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Dikkatinizi çekmiştir sanırım, adamın ismini dahi yazmamışlar, A grubu pay sahibi denilmiş, sadece mahkemelik değil kavga boyutuna gelmiş bir ilişki söz konusu.
    Kap'taki açıklamanın enteresan bir boyutu daha var, mahkemeye aksetmiş bir konu için " bir şey çıkmaz bundan " açıklaması yapılmış. Açıklamalarında çok itidalli davranmaya çalışan bir yönetim için sıradışı bir yaklaşım.

Kim kimi zarara uğrattı acaba? İçyüzünü bilmiyoruz. Basına yansıyan mal kaçırma haberleri, şirketin bu konudaki kesin tavrı kurucu ortağı işaret ediyor.

Şirket zarara uğratıldıysa bizim de payıbir şeyler düştü, haberiniz olsun.
    o mallar yakalanmıştı 5 trilyon değerinde
    yakalandığı için herhangi bir zarar yok açıklamada belirtilmiş zaten ancak dediğiniz gibi bu konuda işaret edilen kişi hissedarsa işbank bununla çalışmak istemeyecektir dava herhalde bununla ilgili
    Ortopronun satışları dolarla sanıyorum bu sene para basacak şirketimiz maddi gücünü kullanarak şirketi tamamen ele geçirdi Erol Frik in hissesi % 3 e düşmüş ortopro iyi bir fiyata satılırsa bu işten en karlı işgirişim çıkacak
    Dava zarardan ziyade kötü niyetten dolayı şahsın hisselerinide rehin konulmuş karşı tarafta buna karşı bir hamle yaptı galiba bir zarar dahi olsa garantiye alınmış
    Son düzenleme : spyro555; 28-10-2017 saat: 00:59.

3. Sayın noreply birde zarara uğrasa ne uğramasa ne rahatlıkla 10 TL olabicek ölüsü 5 TL olacak hisse 1,60 komedi ötesi acınılacak bir fiyat yarın 2 TL olsa bile kimsenin sevineceğini sanmıyorum yani o derece mağdur etti yatırımcısını

4. Arkadaşlar birazda beyin jimnastiği yapalım, düşüncelerim tamamen hayal olup Ytd.

Ortoproda davalık olan şahsın aynı zamanda İsgsy de yüklü miktarda hissesi olsun. Ortopro bedelli sermeya arttırımında davalık olan kişinin İsgsys deki hisselerini satıp bedelliye katılma olasılığına karşın İşgüzar grup İsgsy de baskı oluşturuyor olabilir.

Davalar sonuçlandığında İsgsy nin önü açılacaktır.

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku

Şirket zarara uğratıldıysa bizim de payımıza bir şeyler düştü, haberiniz olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by bilenbiri35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar birazda beyin jimnastiği yapalım, düşüncelerim tamamen hayal olup Ytd.

Ortoproda davalık olan şahsın aynı zamanda İsgsy de yüklü miktarda hissesi olsun. Ortopro bedelli sermeya arttırımında davalık olan kişinin İsgsys deki hisselerini satıp bedelliye katılma olasılığına karşın İşgüzar grup İsgsy de baskı oluşturuyor olabilir.

Davalar sonuçlandığında İsgsy nin önü açılacaktır.
    böyle olduğunu sanmıyorum işgirişim için sermaye artırımları çokta büyük para değil şirketimiz sermaye artırımlarında akıllıca hareket etti şirkete banka krediside kullandırabilirlerdi şirketin nerdeyse tamamını ele geçirdiler kurucu ortağın hissesi 6.35 inmiş %70 lerden 6 ya oradan bir kuyruk acısı var belliki ortopronun süper bir fiyata değerlendirildiğini düşünün
    işgirişim bu kadar parayı boşa koymadı bu şirkete ortakta bulabilirdi
    daha evvelde söylemiştim ortopedist arkadaşım fabrikayıda görmüş ortopro ürünlerinin yabancı markalardan daha kaliteli olduğunu söyledi
    Şahsın açtığı davaya gelince Türkiye'nin en büyük gruplarından sonsuz kaynaklı bir grup var karşısında ve bu işlerde uzman hukuk kadrosu vardır demekki boşa açılmış bir dava belliki hisselerini kurtarmaya çalışıyor iş girişim bu yüzden kendinden emin konuşuyor

6. Isgirisim'in yatırım stratejisi parayı verip danışmanlık yapmak idi günlük işlere hiç karismazdi.
    Bu yatırım stratejisinin ne kadar tehlikeli olduğunu gorduk.
    Iddialar gerçek ise bildiğin şirketi sagmis hakim ortak ...

7. bu durum bir senelik mevzu en azından bir senedir sağılmıyor zaten 2017 e iyi başlamış şirket şahsın hisselerinede rehin konulmuş mallarda geri alınmış zaten artık iş girişim elindeki eski şirketleri satmalı süre uzadıkça işin tadı kaçıyor demekki

Sayfa 188/969 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •