-
Hareketler çok hoş degil gibi
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
yataş kız gözün hep 19 larda dur şu 20 li rakamlarda motormu soğutuyon,lastikmi değiştiriyon yoksa şanzumanmı yağlıyon
her ne yapıyorsan yap ama 20 üzerinde yap
-
19,90 üzerinde kalmaya devam edip, bir süre (2-3 hafta belki de 3-4 hafta) yataya sarsa iyi olacak gibi.
-
Son 1 ayda Yatas %29 prim yapti, biraz 20'lerde dinlenmesi, arada 19'lari gosterip stress yapanlarin dokulmesi yeni hedefler icin iyidir. Yakinda patron TV'lere cikip ilk 9 ayda ne kadar muthis buyudugumuzu ve 2017&2018 sene sonu hedeflerini ballandira ballandira anlatmaya baslar
Son 1 ayda en buyuk alici Emeklilik fonlari (net 492bin lot alim) idi, satici ise 395bin net lot ile Deutsche Bank'ti. Son 1 haftada ise emeklilik fonlarinin alimi durmus gorunuyor (net 44bin lot satmislar). Citibank ise son 1 haftada 242bin lot net alim yapmis.
Patronun 9 aylik sonuclarla ilgili beyan vermeye baslamasi ile 9 aylik bilanco gelme tarihi olan Kasim ortasina kadar tekrar bir yukselis bekliyorum. Sanirim bu sene sonuna 25-30TL arasi bir fiyatla gireririz.
Yukarda yazdigim lot alim/satimlari 2 gun gecikmeli, transferler sonrasi lot tutarlari bu arada.
-
21 e gidiyordu ellediler.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
alıcı kurumlar

satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel durum
-
şu yukardaki tabloların yataşla ilgisini kuramayan tek bed-baht, bir ben miyim acaba 
eğer böyleyse kendimi çok yanlız kalmış hissederim 
şakası bir yana, galiba kazara yapıştırılıyor bu bilgiler bu sayfaya. ya da moderatörlerden biriyse o arkadaş, bir script ile tüm forum sayfalarına otomatik olarak atıyor böyle bilgileri. bilemedim şimdi hangisi acaba...
-

geçen ay içinde 17 takvim günü boyunca 18 tl civarı (birazcık 18 altı ve birazcık 18 üstü şekilde) yataya sarmıştı. bu kez de 20tl civarı yataya saracak mı acaba? dün "yataya sarsa iyi olacak gibi görünüyor" görüşümü hala sürdüyorum. bu yataya sarma durumu, bu ayın sonuna kadar da sürse, kendi adıma "sorun yok" diye düşünüyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri