Sayfa 188/937 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7496 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by oflu61 Yazıyı Oku
    CHP ne yapar bilemem ama benim hisseleri devretme zamanım yaklaştı.,☹️
    çok üzüldüm senin adına Rabbim hakkında hayırlı etsin
    YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..

Alıntı Originally Posted by Gnr22 Yazıyı Oku
    O şimdi soğuk su içiyordur
    Oooo bademcik olmasında. Okocha gel al öyle böyle kağıdı aslında iyi takip ettin. Sende kazanmalısın.isterim

3.  Alıntı Originally Posted by ZG1453 Yazıyı Oku
    çok üzüldüm senin adına Rabbim hakkında hayırlı etsin
    İyi niyetlerin için eyvallah kardeşim,kasdetmek istediğim sayın Fibonacci ye verdiğimiz sözdü; Eğer Aralık sonuna kadar bu iş bitmezse hisselerimi işkur vakfına devredeceğim demiştim.

4.  Alıntı Originally Posted by oflu61 Yazıyı Oku
    İyi niyetlerin için eyvallah kardeşim,kasdetmek istediğim sayın Fibonacci ye verdiğimiz sözdü; Eğer Aralık sonuna kadar bu iş bitmezse hisselerimi işkur vakfına devredeceğim demiştim.
    Sn oflu ne sözü??
    Biz o sözleri unuttuk gitti..
    Hisselerinin keyfini çıkar..
    Burada bir tek arkadaşı bile kaybetmeden hiç fire vermeden finale beraber gireceğiz inşaallah..
    Sonra hep beraber buluşup helalleşiriz..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Sn oflu ne sözü??
    Biz o sözleri unuttuk gitti..
    Hisselerinin keyfini çıkar..
    Burada bir tek arkadaşı bile kaybetmeden hiç fire vermeden finale beraber gireceğiz inşaallah..
    Sonra hep beraber buluşup helalleşiriz..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eyvallah..

6. Iste gecen gun gelen bu tur haber sonrasi asil dokme olur. Eee hukumet sozcusu acik acik dedi, niye hala gitmiyor bu kagitlar dedirtir adama.
    Sonra birgun tayyip erdogan ayni seyi soyler. O zaman tavan serileri baslar.

7.  Alıntı Originally Posted by distortion Yazıyı Oku
    Iste gecen gun gelen bu tur haber sonrasi asil dokme olur. Eee hukumet sozcusu acik acik dedi, niye hala gitmiyor bu kagitlar dedirtir adama.
    Sonra birgun tayyip erdogan ayni seyi soyler. O zaman tavan serileri baslar.
    Cumhurbaşkanı kadar olmasa da en yüksek perdeden seslendirildi “Meclis’e gelecek” diye, daha ne olsunki. İnşallah dediğiniz gibi olur ama sanki artık kendimizi avutuyoruz gibi geliyor. Beklediğimiz haber geldi diye düşünüyorum ama hareket kısa sürdü, şimdi de Cumhurbaşkanı söylese falan diyoruz, o da söylerse Meclis’e gelsin o zaman asıl hareket başlayacak falan diyeceğiz sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı kadar olmasa da en yüksek perdeden seslendirildi “Meclis’e gelecek†diye, daha ne olsunki. İnşallah dediğiniz gibi olur ama sanki artık kendimizi avutuyoruz gibi geliyor. Beklediğimiz haber geldi diye düşünüyorum ama hareket kısa sürdü, şimdi de Cumhurbaşkanı söylese falan diyoruz, o da söylerse Meclis’e gelsin o zaman asıl hareket başlayacak falan diyeceğiz sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ne guzel bezdirmisler seni iste.
    Simdi fiyatlara bakmali. Gecen seneye gore 10-30 kat artmis.
    Dusukken fiyati yokuslari kokay ciktu.
    Simdi belli bir fiyat araligindan islem gorurken hissenin torku dusmus olmasi nirmal.
    Zaten bu soylemlerle buralara geldi isa isb iskur.
    Bundan sonrasi icin biraz daha farkli gelismeler olmali.
    Habersiz gecen 6 ayda da belli bir degerin altina dusmedi. Bu guzel

Sayfa 188/937 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •