Acil kana ihtiyacı var.ya bedelsiz haberi gelecek yada güzel bir haber gönderecekler.
Acil kana ihtiyacı var.ya bedelsiz haberi gelecek yada güzel bir haber gönderecekler.
Meksa satisi dun bitti ama her düşüş te endeksin 2 kati dayak yediğimiz gibi endeks arti olsa da veriyorlar. Surekli yabanci kurumlardan dayak yer olduk.
Hisse mindar oldu. Hepimize geçmiş olsun
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu AB inBev'i 35€ seviyelerine kadar dösemisler cok ilginc.
enteresan isler oluyor
2019 sonunda net 95 milyar dolar borcu vardı şirketin. Hadi şirket Belçikalı, kredi faizleri muazzam düşük oranda ve krediye ulaşım sorunları yok, dünya çapında 500 civarında bira markası var vs bunların hepsine eyvallah.
ama şu an satışların da düşmesi öngörüsü var ve bu büyüklükte borcun varken cironun düşmesi çok daha fazla etkiliyor. üstelik 170 bin civarı çalışanı var AB inbev'ün.
Türkiye'de Anadolu Efes dahil bir çok şirket hazırlıklı yakalandı bu krize çünkü 2008 yılındaki döviz krizinden bu yana borçluluk düşürüldü ve bazı döviz borçları hedge edildi. Yani son 2 yıldır yaşadığımız ekonomik kriz bizi bu koronavirüs krizine daha iyi hazırladı diyebiliriz.
https://twitter.com/_sapareaude/stat...495214080?s=21
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen sonbaharda bu sayfada iki üç güne bir ancak bir yorum görürdük.
Neden?
Hissede ky yoktular ondan. Şimdi yabancının malını ky nın kucağına vermişler. Şu anda 16 kişiyiz!
Daha hafta başında Ykb ytr. Hisse için 32 tl‚ hedef verip "al" önerisi verdi. Üç gündür en çok satan onlar! Yaklaşık 1 milyon Lot.
Çiti ve Merill onu takibediyor.
Bakalım nereye kadar sürecek. Pek düşebileceği yer kalmadı sanki.
Bu arada sonbaharda satıp başka hisselere geçmiştim. Dün bu fiyatlara dayanamayıp, sabah açılışta
17,14 ten epeyce aldım. Dün sevindirdiler. Bugün yine dövüyorlar.
Daha bu fiyatların stop u olmaz. Artık uzun süre nikahlı kalacağız.![]()
Kalabalığın sebebi iddaacilarin sikintidan cepten hisse alıp satmaları . Ligler başlasın yavaş yavaş giderler . Aefes i de gıda hisselerinin arasından ucuz diye seçtiler.
Düşmesinin sebebine gelince bu forumdaki sevgili candyshop'un yazdığı üzere patronun istirakine yaptığı para transferleridir bence ,üstelik bunu kap tan duyurma zahmetine bile girmemisler.bir de üstüne temettü vermiyorum diyince yabancı ortak s . böyle aşkın izdirabini diyerek çekip gidiyor. Giderken de defter değeri falan dinlemiyor . Sanırım bu hissede uzun süre hapis kaldim.
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri