Sayfa 188/1001 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı yeni bir yıl dileğiyle iyi seneler Gelecek sene hangi fonlar katılacak bakalım aramıza

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Bütün Arkadaşların Yeni yılını kutlarım,2020 de bol sağlık ve yüklü para hep sizinle olsun[emoji322][emoji322][emoji324]

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kutlamaları cafe'ye alalım sonra sıkıntı oluyor.
    Bu arada en iyi yılbaşı Avustralya'da kutlanır.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...37670&page=718
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Kutlamaları cafe'ye alalım sonra sıkıntı oluyor.
    Bu arada en iyi yılbaşı Avustralya'da kutlanır.
    Bu sene cafeye alırız da seneye de Avustralya mı alsak güzelce bir kutlasak
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dostum bunu kesin olarak kimse bilemez ve bu yüzden de tavsiyede bulunamaz. olası bir düzeltmede ilk etapta 112 gündeme gelebilir. ama satışları 114 üzerinde karşılarsa orta vadede 120'ler gündeme gelebilir. şimdi bazıları düzeltme olunca alacağım diyor. buraya kadar güzel. ama ya olmazsa ne yapacaksın kardeşim? burası borsa, düzeltme olabilir de, olmayabilir de. işte tam bu noktada kademeli alım ve satım denen sıtratejiler devreye girer. atıyorum hisse fonlara yüz lira mı ayırdın, üç veya 4 parça halinde girersin. beklentilerin olumlu ama düzeltme bekliyorsan dörtte birini şimdi, dörtte birini de olası düzeltmede alırsın, sonrasına da duruma göre karar verirsin. ille de düzeltme olursa alırım, başka türlü almam dersen ve düzeltme de olmazsa borsa yükseldikçe derin derin ah çekerek izleyici olursun. bu işler böyle. bu işlere ilk defa başlarken bir sıtratejin olmalı. bir sıtrateji daha sallayayım mesela ilk defa girecekler için. zaten olan olmuş. 115 ğzerine oturursa alım yapayım, ya da 113 veya 112'lere doğru alayım falan da denebilir. yazdıklarım, yatırım tavsiyesi değil, kurgulamadır. senaryo oluşturma denemeleridir. bu yüzden herkes kendi öngörüsünü kafasında oluşturduktan sonra yatırım yapsın derim acizane.
    Hiçbir yatırım aracı sürekli aynı yönde hareket etmez.Düzeltme bu işin doğasında vardır ama geç ama erken.

Bunun yerine ist daha iyi getirisi ayni ve valor 0
     Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Sanırım 0 getiriye ( getirilere) rağmen okt'den çıkmayacağım, ayın 16'sindaki ppk'ya kadar. Ümidim var.
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Dadaloğlu Yazıyı Oku
    Hiçbir yatırım aracı sürekli aynı yönde hareket etmez.Düzeltme bu işin doğasında vardır ama geç ama erken.
    o kadarını bilmeyen olduğunu sanmıyorum dostum. önemli olan nerede olacağı? hadi 120'de olursa ne olacak

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Shangil uzun zamandır ilk defa doğru söylüyor.
    İkili kur ve faiz baskısı nedeniyle İran borsası bu sene %130 getirdi.
    Sizin listede neden yok?
    Avrupa üzerine yapılmış çalışma.

Sadicim bir sipsak cekermin demisidik

Sayfa 188/1001 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •